Demcsák Zsuzsa a Mokkában csinált hülyét Schobert Norbiból

A fitneszpápa a tévében is folytatta ámokfutását, a TV2 műsorvezetője pedig kiélvezte a helyzetet.

Schobert Norbi vasárnap óta az ország kémikusa cím büszke tulajdonosa, hiszen azóta Taktaharkánytól Táplánszentkeresztig mindenki tudja, hogy a kokainnak nem vegyjele, hanem összegképlete van. A fitneszcézár persze köti az ebet a karóhoz és bár azt belátta, hogy a kokainnak tényleg nincs vegyjele, de igazából mindenért a Google a hibás, aki a keresési javaslatok közt elsőként adja fel a kokain vegyjelét, és ez nyilván nem véletlen! (Azt csak halkan jegyeznénk meg, hogy a kereső általában azokat dobja be javaslatként, amire a legtöbben keresnek, és nem arra, ami a legigazabb információ.)

Minden a Norbi-féle NAGY KOKAIN ÜGYRŐL

Újabb magyar esélyes a kémiai Nobel-díjra: Schobert Norbert megtalálta a kokain vegyjelét!

Gyűjtést szerveznek Schobert Norbinak, hogy átvehesse a kémia alapjait

Felismeri, hogy Schobert Norberttől vagy egy kamuhír-oldalról származik az idézet? Kvíz!

Az üzleti zseni Norbi most a szörpjét reklámozta a kokós üggyel

A nagy kémcsövezgetés közben Norbi továbbra is tudományosan bizonyított tényként állítja, hogy a cukor pontosan ugyanolyan addiktív, mint a kokain. Ennek apropójából a kedd reggeli Mokkában Demcsák Zsuzsa telefonon keresztül diskurált főhősünkkel és egészen csodálatos módon vezette be őt az erdőbe. Norbert most is elkezdte a Google-ös magyarázatát, és hogy azért nem kellene őt pocskondiáznia a kommentelőknek és a sajtónak, mert egyetlen szót elütött, ráadásul egyébként sem nagyon emlékszik már a kémiaórákra.

Demcsák Zsuzsa Schobert Norbinak: Ne rontsd a helyzeted – tv2.hu/mokka

Kommentelők százai támadják Schobert Norbit, miután egy félreérthető posztban próbálta bizonyítani, hogy a kokain és a cukorrépa között szinte nincs különbség. Norbi a kémiai vegyjelekbe zavarodott bele. A Mokkában telefonon mesélt a részletekről.

Demcsák felhívta a figyelmét, hogy a kokain és a cukor között annyi a hasonlóság, mint köztem és egy marék fűmag között, de persze Norbi ismét három egyetem három kutatását emlegette, és hogy

EZEK A TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT TÉNYEK.

A műsorvezető kérte őt, hogy ne súlyosbítsa saját helyzetét, majd ezerpontos érveléssel csak annyit mondott neki:

Drága Kincs, aki kiteszi magát a kirakatba, annak el kell viselnie azt, hogy milyen kritikákat kap.

Professzor Update még ezek után sem állt le, és azt próbálgatta bizonyítani, hogy akkor is neki van igaza, erre a műsorvezető teljes őszinteséggel még egyszer arra kérte, ne súlyosbítsa a helyzetét, majd egy anyáskodó jól vannal köszönt el tőle. Demcsák Zsuzsát eddig is kifejezetten kedveltük, de ezzel a produkciójával elérte, hogy azt kívánjuk, bárcsak minden reggel tanítgatná a kis Norbit.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!