Öt éve még papírra sem rajzolt: válogatás Demy King elrontott tetoválásaiból

Cikkünkön felbuzdulva olvasóink tömege juttatta el hozzánk, mivel verte át őket a balhés tetováló, aki épp el akar tűnni a internetről.

A szerdán közzétett, Demy King művésznevű tetoválóról szóló cikkünk után olvasóink számolatlanul küldték nekünk rossz tapasztalataikat. Ahogy az említett cikkben is írtuk, a titokzatos hátterű férfi állítólag átvert egy beteg kislányt, állatvédőket, és több ügyfelét is magára haragította az akciósan csinált, de minősíthetetlenül sikerült tetoválásokkal.

Beteg kislányt és ügyfeleket is átvert a magyar tetováló

Egyre jobban gerjednek az indulatok a magyar tetoválók, és Demy King között. A tetoválók politikai hátszélre gyanakodnak.


Olvasóink rossz tapasztalataiból egész regényt lehetne írni, és nagyon úgy tűnik, hogy a tetováló szakma ellensége tényleg a ködösítésben volt egyedül igazán erős.

Tetkó után bőrgyógyász

Itt van rögtön Szilvia története, akinek a hozzánk elküldött Messenger-képernyőfotó szerint még 2015 szeptemberében Demy King felesége, Zita csinált egy mintát az alkarjára. Szilvia a tetoválás után több hónapig bőrgyógyászhoz járt az igénytelen munka miatt, később pedig a tetoválást is javíttatnia kellett.

tetovalas-szilvia-demy
Így nézett ki Szilvia tetoválás a javítás előtt.

Mivel Szilvia megvárta a tetkó teljes gyógyulását, illetve a bőrgyógyászati kezeléseknek is a végére járt, csak 2016 májusában kereste fel a Demy King Tattoo-t, hogy számon kérje őket. Erre Demy King válasza természetesen egy jókora ködösítés és mentegetőzés lett, aminek a végén mégis felajánlotta, hogy majd kijavítja a mintát.

Szilvia végül nem indított pert, inkább elment egy másik tetoválóhoz kijavíttatni a mintát, Demy Kingékkel pedig nem foglalkozott többet.

tetovalas-sziliva-scrsht
Első a vendég, ugye.

Egy másik esetben egy Gábor nevű ügyfél először 40 percet várt rá, aki állítólag az előre megbeszélt időpont után több órával sem jelent meg a szalonban. Ha ez még nem lett volna elég, Gábor állítása szerint a tetováló 70 ezer forintot kért volna el egy 10×10 centiméteres mintáért, ami teljesen irreális ár. Ő végül nem is kapott tetoválást, de talán jól is járt.

gabor-demy
Demy King árajánlata Gábor számára.

Egy másik csalódott ügyfél, Zsanett némi önkritikát gyakorolva írt nekünk levelet, mellékelve a Demy Kinges tetoválását is. Állítása szerint ugyanis az ő hibája is, hogy bedőlt nekik, de legalább tanult belőle. Zsanett elmondta, hogy a tetoválás készítése közben Demy King és felesége zárt ajtóknál cigiztek, nem törődve a higiéniai szabályokkal.

koponya-tetko
Zsanett értelmeszerűen nem volt elégedett a tetoválással.

Aki szurkol valamilyen focicsapatnak, valószínűleg mélyen együtt érez Zsolttal, aki egy botrányosan rossz Manchester United-címert kapott az alkarjára, amiért összesen 20 ezer forintot fizetett. Ami tovább rontja a történetet, hogy Zsolt összesen négyszer járt Demy Kingnél, mégis ez lett a mintából. A tetoválást azóta persze kijavította egy másik tetováló, Demy King pedig nem foglalkozott vele többet.

zsolt-tetko
Eleve nehéz megmondani, mit ábrázol a minta.

A te hibád, te hülye!

Az egyik legrosszabbul Tímea járt, aki talán a legbotrányosabb tetkót kapta az összes közül. Tímea mindössze annyit szeretett volna, hogy az alkarján található álomfogót fedjék le a macskája arcképével, ami teljesen egyszerű, rutinműveletnek számít egy tetoválónál.

Tímea állítása és képi bizonyítékai alapján az eredmény förtelmes lett, bevallása szerint napokig sírt miatta.

timea-demy
Állítólag a bal oldali tetoválást készítette Demy King.

Laikusként is jól látszik, mekkora különbség van a két minta között. Tímea azt is elmondta, direkt kétszer kérdezte meg Demy Kingtől a szalonban, hogy biztosan megtudja-e csinálni a tetoválást.

Tímea végül Demy Kingék egyik Facebookos élő videójában próbált meg magyarázatot kapni a borzalmas tetoválásra, de

rögtön elutasították azzal az indokkal, hogy csak saját maga tehet a mintáról, mivel nem kezelte rendesen.

Mint ahogy a fenti képen is látszik, azóta egy másik tetováló kijavította a mintát. Bár tetoválást nem küldött, de egy neve elhallgatását kérő, Demy Kinghez közel álló forrás röviden jellemezte nekünk, nagyjából milyen felkészültséggel rendelkezhet a Facebookon 60 ezer követőt összehozó férfi és felesége:

“Öt évvel ezelőtt meg papírra sem láttam rajzolni.”

Bár a tetováló megkeresésünkre azóta sem reagált érdemben azon kívül, hogy jogi lépésekkel fenyegetőzött, Facebookon egytől egyig törölte azoknak a kommentjeit, akik cikkünket hivatkozták, majd közzé tette ezt a konkrétumokat megint csak nem tartalmazó szöveget:

demy-king-reakcio
Forrás: Demy King Facebook

A posztra rengeteg komment érkezett, amikben javarészt kérdőre vonták a tetoválót, egyértelmű választ azonban senki sem kapott.

Demy King Tattoo oldal végül február 2-án kora délután elérhetetlenné vált.

Ha még nem unta meg az elrontott tetoválások nézegetését, az alábbi galériában találhat egy csokorral Demy King elrontott alkotásaiból.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!