Hírek munka helyett: lelép a köztévétől Gundel Takács Gábor

Vujity Tvrtko közben az ATV-hez kerülhet, Rába Tímea lányát pedig online zaklatják. Lapszemle csütörtökre!

Jó reggelt kívánunk, robogjunk együtt a szebb időjárás ígérete felé!

  • Ahogy a címben is leírtuk, hosszú idő után felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, az ország egyik kedvenc műsorvezetője. A Bors elég hosszú találgatásokba ment azzal kapcsolatban, hogy miért döntött így, sajnos maga a érintett nem kommentálja a dolgot, egy informátor viszont biztos benne, hogy jobb ajánlatról van szó, hiszen az ország Gundija gerinces ember.
  • A Blikk szerint nagyon úgy néz ki, hogy ősszel Vujity Tvrtko is az ATV-nél köthet ki. Mivel már Hajdú Péter, Kárász Róbert és a tíz év után reaktivált Sváby András is ott van, tulajdnképpen az ATV lehet az andyvajnátlanított régi TV2.
  • Az egykori szépségkirálynő Rába Tímea és az MSZP-s politikus Tóbiás József szintén szépségipari babérokra törő lányát, Ninát az interneten zaklatták fura alatkok. “Volt egy-két férfi, aki az én oldalamon keresztül rászállt a lányomra. El­kezdtek írogatni nekem Ninával kapcsolatban, majd megtalálták őt is, és neki is írogattak elmebeteg módon. Félelmetes volt. Léptünk, és többek között ennek is köszönhető, hogy a lányom nincs fent a Facebookon. Elvették a kedvét. Csak egy másik oldalon található meg, ahova ugyan tölt fel képeket, de ő dönti el, ki láthatja a fotóit.” – mondta a Borsnak.
  • Sváby András nem csak a tévébe tér vissza, hanem a napi bulvárba is: a Blikknek már el is mondta, hogy épp külön élnek a feleségével.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!