Armageddon: Kim Kardashian és Chrissy Teigen könyvklubot alapít

Hát mi mindenre lehet azt használni, ha valakin általában ruha is alig van?

Kim Kardashian és Chrissy Teigen leginkább arról híresek, hogy nagyon szeretik magukat kevés ruhában mutogatni a világnak: Teigen státusza modell, Kardashiané pedig egyszerűen Kardashian. Tényleg nagyon régen nem történt velük semmi említésre méltó azon kívül, hogy szépek (leszámítva utóbbi párizsi kirablását, de abban kevés szándékos van), de most olyan történt, amire nem számítottunk:

könyvklubot alapítanak így együtt!

Persze nem valódi klub, de mindketten kifejezték tetszésüket Betty J. Eadie Átölel a fény című könyve felé. Biztos meg fog lepődni, de a könyv leginkább a Coelhót és ezotériát szerető irodista nők kedvence, erről szól:

“Hihetetlen beszámoló egy asszony halálközeli élményéről. Harmincegy éves korában Betty Eadie egy műtét közben meghalt a kórházban. Mindazt, amit ezalatt átélt, a valaha is megtapasztalt legalaposabb halálközeli élménynek nevezhetjük.”

Persze nézhetjük a jó oldalát, tök jó, hogy ők így ketten bármiféle olvasást népszerűsítenek, de azért az egyértelmű, hogy az eredeti koncepció jobban megy nekik.

#AMAs! love you so so so much @jenatkinhair @1maryphillips @monicarosestyle @kimmiekyees (apologies to anyone harmed mentally or physically by my hooha) dress is #yousefakbar and shoes are @dsquared2 and laser hair removal is @sevlaseraesthetics

See this Instagram photo by @chrissyteigen * 309.3k likes

(via Just Jared)

Hair flip & eye roll at the same damn time!

See this Instagram photo by @kimkardashian * 1.8m likes

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!