A Super Bowl félidejében mellek villannak és cápák bénáznak

A világ legnézettebb sporteseményén még a félidőben sincs üresjárat, így nem csak a két csapatot, de Lady Gagát is nagyon várjuk, mit hoz össze.

Vasárnapról hétfőre virradóra eldől, ki idén a legnagyobb jampi az NFL-ben, de már a legelső, 1967-es Super Bowl óta egy másik fontos eseménye is van a bajnoki döntőnek: ez pedig

a félidei show.

A Super Bowl Halftime Show-ján az első időszakban még csak egyetemi és egyéb menetzenekarok (marching bandek) álltak színpadra, de a 90-es évektől már az itteni fellépés minden zenész karrierjében csúcsnak számít, hiszen jó eséllyel a helyszínen ülők mellett még jó egymilliárd ember előtt lehet megmutatni magukat. Itt egy hétköznapi show nem elég az izgalomhoz, szükség van emlékezetes pillanatokra és merészségre, hogy a meccs utáni napon senki se a pályán történekről beszéljen. 12 perc alatt a világ legnagyobb színpadán kell előállni a tutival és ez a feladat nem is sikerült mindenkinek. Az idei Super Bowl félidején Lady Gaga fogja majd kiverni az álmot az európai tévénézők szeméből és állítólag a houstoni NRG Stadium tetőszerkezetét is bevonja a buliba, hiszen tervei szerint onnan fog énekelni. Hogy ebből mi igaz, arról egyelőre sejtésünk sincs, de az énekesnő nem arról híres, hogy a levegőbe beszél, ezért ígéretéhez híven mindenképpen nagy durranásra számítunk.

De addig is összekukáztuk az eddigi Halftime Show-k legemlékezetesebb pillanatait, fogadják szűnni nem akaró szeretettel.

Diana Ross 1996-ban a 30. Super Bowlon adott elő egy vegyest dalaiból, és a legmenőbb műsorbefejezés azóta is őt dicséri. A ma már 72 éves souldíva ahogy végzett utolsó számával, megvárta, amíg a színpadhoz ér egy helikopter, majd felszállt rá és integetve búcsúzott a közönségtől. Stílusos.

No Title

No Description

Katy Perry 2015-ben elvitte Kaliforniát Arizonába, és a 49. Super Bowl félidejében megmuttatta, miként is kell műsort csinálni. Táncoló fák, strandlabdák és a bal oldali cápa, aki mintha nem ugyanazt a koreográfiát tanulta volna meg, mint a többiek. Bal Cápa minden idők egyik legnépszerűbb mémje lett, és nem is érdemtelenül.

Katy Perry GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Katy Perry GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Bruce Springsteen a Föld legnagyobb királya, csináljon bármit is és egyáltalán nem véletlenül Főnök a beceneve. Nézzék ezt a parádés becsúszást farokkal a kamerába. Majd a boldogságot. Ez volt a 43. Super Bowl Halftime Show-ja.

No Title

No Description

Ha van 20 másodperced egy Super Bowl félidei showjában, akkor érdemes megtölteni tartalommal. M.I.A. Madonna mellé csapódott oda 2012-ben, és premier plánban be is mutatott a kamerába. A rappercsajt a liga be akarta perelni hitelrontásért, de végül bíróság nélkül is sikerült megegyezniük.

No Title

No Description

Michael Jackson a Pop Királya volt és lesz mindörökké. A 27. Super Bowlon már a legnagyobb élő előadóként lépett színpadra és az ő 12 perce minden elemében hibátlan is lett. A show kezdetén a stadion két eredményjelzőjének tetején jelent meg, de a valódi Jacko nyilván a színpad közepéről lőtt ki. Ha más sztár csinálja ezt, egyből kicikizik, de Michael Jackson az Michael Jackson.

No Title

No Description

Ha Michael Jackson a Király, akkor egyértelműen Beyoncé a királynő. A jelenleg éppen ikergyermekeit váró énekesnő a 47. Super Bowlon kis híján elesett, de a mentése annyira parádésra sikerült, hogy egy lélek sem gondolta, hogy a hirtelen mozdulat nem a koreográfia része. Azt se felejtsük el, hogy 2013. február 3-án ezen a színpadon ismét együtt állt a Destiny’s Child.

Beyoncé didn’t almost fall. The fall almost Beyoncéd

A .gif image with topic of Awesome, tagged with and ; uploaded by rohstar. Beyoncé didn’t almost fall. The fall almost Beyoncéd

Tavaly Prince halálával egy kicsit szarabb hely lett ez a világ, és a Művész egyetlen Super Bowl-fellépésén 2007-ben is maradandót alkotott. Még az időjárás is neki játszott, óriási pillanat volt, hogy a Purple Rain című szerelmes szuperballadáját szakadó esőben prezentálta. Ezer helyen megéghetett volna, hiszen az elektromos gitár és a víz nincsenek túl jó barátságban és Beyoncé még a száraz színpadon is majdnem seggre ült, de Prince egyetlen baki nélkül elvarázsolta a nézők millióit.

Prince GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Prince GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Erre az egy félidei show-ra mindenki emlékszik. 2004. február 1-jén Janet Jackson volt a 38. Super Bowl egyik headlinere, de az akkor éppen első fénykorát élő Justin Timberlake is fellépett. A páros közösen adta elő Timberlake Rock Your Body című számát, amikor minden idők legnézettebb tévés villantását hozták elő közösen. A felsőletépést nem mindenki díjazta, az amerikai médiafelügyelet, az FCC félmillió dollárra büntette a közvetítő CBS tévétársaságot, és az amerikai network tévék innentől mindent csúsztatott élő adásban adnak, hiszen négy másodperc alatt bármilyen nem odaillő tartalmat ki lehet cenzúrázni a közvetítésből. Köszönjük, Janet, köszönjük, Justin.

No Title

No Description

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!