Hírek munka helyett: Csiszár Jenő havi kétmillióért konzulkodik

Sváby András visszatér, támad a Happy Gang, Stadler József panaszkodik. Keddi lapszemle!

Jó reggelt is működő fűtést kívánunk minden drága olvasónknak, itt a kedvenc lapszemle-rovata!

  • Csiszár Jenőnek elég jól fog jövedelmezni a konzuli munka: a Bors szerint majdnem 2 millió forintot fog keresni havonta, plusz autó, lakás és persze költségtérítések. Ez épp elég volt ahhoz, hogy mindkét hallgatott reggeli rádióműsor vezetői kiakadjanak, Sebestyén Balázsék inkább röhögtek, Friderikusz Sándor viszont keményebben fogalmazott: “Vagy szerintetek felfigyeltek rá, hogy ott, a Balaton-felvidéken milyen jól termeszti a szőlőt? És hogy milyen jó konzul lenne? Minden jóérzésű ember az ilyenen fölháborodik. Csodálom, hogy ő nem. Hogy nincs valakiben annyi önismeret, hogy nem vállalkozom olyasmire, amihez tök hülye vagyok. És hány diplomata van, akinek ez a pozíció járna? Felháborító” – fakadt ki Friderikusz.
  • Úgy tűnik, nagyon él az egykori Happy Gang zenekar: Mohaman absztrakt hiphop pályafutásáról ugyebár elég komoly anyag gyűlt fel az elmúlt pár hónapból, de feltűnt a színen Vitamin is, aki Csepelen egy férfit vágott arcon korsóval. A sztori elvileg abból indult, hogy a Vitamin meccset nézett, a férfi pedig zenét hallgatott a telefonján. A férfi elmondása szerint folyamatosan provokálták őt, és igazából csak elfelejtette, hogy a kezében van a pohár. Az áldozat arcán viszont így is mély vágás keletkezett, ami miatt megbénult a fél arca. (via Blikk)
  • Stadler József óriásit panaszkodott a Blikknek, saját bevallása szerint ételre is alig van pénze.
  • Eléggé beerősít az ATV: tegnap még úgy tűnt, Kárász Róbert leigazolása lesz az idei Nagy Dobás, de most a Bors megtudta, hogy reaktiválják Sváby Andrást, aki Bombera Krisztinával fog reggeli műsort vezetni. Sváby tíz éve szállt ki a tévézésből.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!