Hírek szombatra: nagyon nem jó biznisz rámarkolni Pásztor Anna fenekére

Zalatnay megjósolta a jövőt, a budapesti rendőrfőkapitány zsebből fizetne, Pásztor Annával meg tényleg nem illik szórakozni.

Igen, sajnos voltunk már kint mi is, úgyhogy pontosan tudjuk, hogy ha nem muszáj, semmi értelme az egésznek. Maradjon inkább otthon és fussa át a reggeli termést!

  • Zalatnay Sarolta, illetve a Blikk már most tudja, hogy a művésznő ÖRÖKRE szakított volt férjével, Márton Csabával, mert végleg csalódott benne. Az ilyen nagy szavak mindig gyanúsak, majd meglátjuk.
  • Hóval próbálta meg eloltani apja azt az erdőkertesi férfit, aki múlt csütörtökön gyújtotta fel magát a nyílt utcán. Az apa egy lapáttal hányta rá a jeges rögöket, a mentők is gyorsan kiértek, de P. Józsefet nem tudták megmenteni. Azt nem tudni, miért lett öngyilkos, de a módszer alapján biztos, hogy komolyan gondolta. (via Blikk)
  • Bucsek Gábor budapesti rendőrfőkapitány saját maga fizetné ki annak a férfinek a pénzbírságát, akit a szmogriadó ideje alatt büntettek meg, mert négyéves lányát olyan autóval vitte gyógykezelésre, amellyel nem közlekedhetett volna. Budapest rendőrfőkapitányaként nem tehet semmit, de magánszemélyként kész a saját pénzéből kifizetni a kirótt bírságot, ha meggyőződhet arról, hogy minden a sajtóhírek szerint történt, ezért várja a megbírságolt férfi jelentkezését. (MTI)
  • Pásztor Anna leütötte az őt részegen molesztáló rögbist, aki egy ír fellépésen markolta meg az Anna and the Barbies együttes énekesnőjének a fenekét. A fickó eléggé meglepődött, másnap kért is egy autogramot a monoklijára. Az egész nem most történt ám, hanem valamikor régebben, de Pásztor Anna most mesélte el a Borsnak.
  • Továbbra sem tanácsos autóba ülni Budapesten. Erről bővebben itt írtunk.

Egyelőre valami ilyesmi nap van ma, aztán később meglátjuk:

Interpol – NYC

Interpol performing “NYC” on Yahoo Launch Music. www.interpolonline.com

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!