Az évezred biznisze lehet kétmilliárdért a valóban működő jósgömb

Nem is nagy befektetés, ha a jövőnkről van szó.

Élettartam garanciával, potom kétmilliárd forintért árulnak a Vaterán egy

kristály jósgömböt, ami valóban működik,

és ezt fotókkal is bizonyítja a hirdető. Igaz, a felvételek nem a legfrissebbek, de mivel állítása szerint a gömb egyszerre mutatja a múltat, a jelent és a jövőt is, így könnyen előfordulhat, hogy amit látunk, még meg sem történt.

josgomb-vatera
Ezen a képen három, fotóval dokumentált működést láthatunk (Fotó: vatera.hu)

A termék leírásából kiderül, hogy több érdeklődő is van a jósgömb iránt a tengeren túlról, azonban a jelenlegi tulajdonosok az örökségből származó tárgyat szeretnék Európában tartani. Mivel a gömb valóban működik, így csak komoly vevőkkel, komoly áron hajlandóak tárgyalni. Természetesen az sem baj, ha épp nem rendelkezik ennyi pénzzel, az eladók nyitottak arra is, hogy értelmes dolgokra cseréljék.

josgomb-vatera-2
Újabb három dokumentált működés (Fotó: vatera.hu)

De mit is tud pontosan a használt, ám jó állapotban lévő gömb? A leírás szerint az a minimum, hogy

grandiózus, sőt, Grandiózus!

Eleve már műtárgyként is érdekes a több száz éves, ónból készült talpon álló, rubinnal és hasonló drágakövekkel díszített, arany és aranyozott fémből készült karok közé fogott kristálygömb, de ez még nem minden.

A működési elve igen egyszerű: a jósgömb a neki feltett kérdésekre a benne megjelenő, személyre szabott képek formájában válaszol, amik akár le is fotózhatók, dokumentálhatók. Mindezt megkérdőjelezhetetlen adatokkal is igazolni lehet:

vatera-josgomb-screenshot
Képernyőkép: vatera.hu

Az eladó feltétlen garanciát vállal a működésére, ami bármikor újra és újra bizonyítható. Ha komoly ajánlat érkezik, akkor akár ki is próbálható.

Szerkesztőségünk itt érez lehetőséget némi valódi magyaros ügyeskedésre. A lottóötös negyedik heti főnyereménye 1,07 milliárd forint, vagyis csak egy kicsit kell bekkelni, és reménykedni, hogy más ne vigye el a nyereményt, mert amint megközelíti a kétmilliárdot, egy üres szelvénnyel is komoly vevőnek érezhetjük magunkat. Onnantól pedig minden tiszta nyereség, és Nostredamus is egycsapásra elavulttá válik.

josgomb-vatera-3
Vajon mit jelenthetett annak, aki látta? (Fotó: vatera.hu)

(via vatera.hu)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!