Ördög Nóra megfogadta, hogy idén nem dugja szőrös lábát gyerekei orra alá

Mást is megfogadott, de azok nem voltak ilyen hangzatosak.

Ördög Nóra a televíziózás mellett rendszeresen blogol is, és a kisfelfedezo.hu tegnap frissült is egy új bejegyzéssel, ahol a szerző újévi fogadalmait tette közzé.

Az egy dolog, hogy 8 év együttélés után a házasságomban már lazul a fegyelem – helytelenül persze, jegyzem meg csendesen –, de fel kell ismernem, hogy már a gyerekeim jelenlétében is össze kell kapnom magamat, ha példát szeretnék mutatni igényesség, ápoltság témakörben. Semmiképpen nem szeretném a folyamatos tökéletesség illúziójával – hiszen ez tényleg csak illúzió lehet 2 gyerek mellett…– az egy életen át tartó megfelelés csapdájába hajszolni a nőiességét épp most bontogató Micit, de fogadom, hogy amennyiben éppen szőrös a lábam – igen, elő szokott ez is fordulni – 2017-ben legalább nem dugom a gyerekeim orra alá. És akkor talán elkerülhetőek az ilyen és ehhez hasonló, roppant elgondolkodtató párbeszédek:

Anya, ez meg miiii?!!!
Szőr.
Anya, akkor te most apa vagy…?

Ezen kívül a csinos tévés még megfogadta, hogy bebizonyítja gyerekeinek, hogy a paradicsomos tésztán, a húslevesen, a virslin és még néhány basic kaján kívül más dolgokat is tud főzni, és hogy idén megtalálja a megoldást arra, hogyan lehet időben lekínlódni a gyerekeit este aludni. Határozott szülőként pedig még azt is bevállalta, hogy 2017-ben nem dől be a legangyalibb mosolynak, a legmézesebb kérésnek és a legmeggyőzőbb kiscicaszemeknek sem.

Sok sikert kívánunk!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!