Nem érti, min osztja egymást Majka és Fenyő Iván? Mi sem, de elmagyarázzuk!

Megkezdődött az év első igazán minőségi celebháborúja a közösségi oldalakon, segítünk önöknek oldalt választani!

Fenyő Iván és Majka véres küzdelembe kezdett a Facebookon, de az ember elsőre azt sem érti, hogy pontosan mi a fenén kezdődött a kiborulás. Szerencsére ezért vagyunk itt mi, hogy ne önnek kelljen dekódolnia az értelmezhetetlen indulatposztokat! A konfliktus elsőre talán primitívnek tűnhet, de jobban megnézve tényleg így van!

Az egészet igazából Fenyő Iván indította el azzal, hogy páros lábbal akart beleszállni Majkába és Kasza Tibibe, akiket az intellektuális fertő terjesztőinek titulált, az alja, proli igények kiszolgálóinak. A színész bejegyzésében azon akadt fenn, hogy a Divány egyik cikkében a kommentelők VEKERDY TAMÁST (!!!!???) tiszteletlen stílusban alázzák, holott Fenyő szerint egy ekkora művész ezt senkitől nem érdemli, pláne nem egy gyönyörű, emberi és intelligens cikk nyomán.

A színész erre hozza ellenpéldaként Majkát és Kasza Tibit, hogy

bezzeg az ő alpári kurvaanyázásait, bazmegolását, buzizásait ezrek követik és lájkolják ostobán vihogva.

Egy bekezdéssel lejjebb ezután jól megmagyarázza, hogy igazából nem akarja bántani az érintetteket, őket igazán szeretnivaló embernek találja, csak éppen munkásságukat tekinti szellemi ciánkapszulának.

Ha a bejegyzést ön sem látná át, az azért lehet, mert Fenyő úgy használta az írásjeleket a bejegyzésben, mint a zavarodott nagymamák a karácsonyfadíszeket: össze-vissza, ahol éppen jólesik.

Kasza Tibi másnap reggel egyből válaszolt is a bejegyzésre, és Miamiban csillezgetve inkább úgy döntött, hogy ő bizony most igen magasról fossa le ezt a konfliktust. Inkább örül Fenyő irigykedésének, akiről már neki is Google-ből kell tájékozódnia, mert amúgy azt is elfelejtette, hogy a világon van.

Az igazán stílusos válasz viszont Majkától jött, aki nem is reagált semmit, helyette saját szavaival lőtte tökön a Facebook újdonsült erkölcscsőszét: a posztba a legutóbbi beszélgetését illesztette be Fenyővel, aki ekkor még konkrétan együtt akart dolgozni Majkával, az üzenetek tanulsága szerint “Jó zsaru-rossz zsaru” kombinációban.

A beszélgetés még tavaly januárban történt, tehát akkor még ezek szerint szakmailag is elfogadhatónak is találta a rappert, az elmúlt egy évben válhatott az ártatlan magyar nézőközönség megrontójává és kihasználójává. Vagy a posztolás előtt pár perccel.

A dolog jelenleg úgy tűnik, csakis Fenyőnek sülhet el rosszul, mert eddig olyan a hirtelen agymenése, mintha csak simán kiborult volna VEKERDY TAMÁS (!!!!???) méltatlan alázásán, és ha már ő éppen ideges

akkor baszódjon már meg Majka és Kasza!

Nagyon kíváncsiak vagyunk a színész válaszbejegyzésére, csak azért imádkozunk, hogy közben valaki már kiszedte a szükségtelen írásjeleket a billentyűzetéből.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!