Hírek munka helyett: Stohl András kimondta, amit Magyarországon nem szokás

Szerda reggeli lapszemlénkben letiltják Demcsák Zsuzsát, és még mindig szívatják Azurák Csabát.

Jó reggelt kívánunk, lapszemlézzünk egyet így kora reggel!

  • Stohl András Magyarországon szokatlan őszinteséggel beszélt arról a Blikknek, hogy amikor választania kellett a családi élet és a színészkarrier között, ő az utóbbit választotta: “Az évek alatt megtanították, hogy az őszinteség a legfontosabb, és ehhez igyekszem is tartani magam. A szerepeim, amiket a sorstól és a rendezőktől kapok, mind olyan szakmai kihívások, melyek teljessé teszik az életem. Persze közben háttérbe szorítva azt, hogy jó apa lehessek. Idén sem lesz ez másképp, és a sok munka miatt már látom, hogy alig lesz időm a családomra. De ez az én döntésem” – mondta Stohl. Házmesterország lakóinak valószínűleg leesik majd az álla ettől a feslett gondolattól, de mi megint csak kalapunkat tudjuk lengetni Stohl András előtt, aki olyat mondott ki, amit kevesen mernek nyilvánosan.
  • Demcsák Zsuzsa nem interjúzhatott a Mokkában Gesztesi Károllyal legutóbbi ittas vezetéséről, mivel mint kiderült, a szerkesztők is furcsának tartották volna, ha úgy próbálja mélységesen elítélni az egészet, hogy nyáron épp ezért bukta a saját jogsiját. (via Bors)
  • Azurák Csaba 1/1 című műsora a TV2-n elvileg január 12-én indult volna, ehhez képest még mindig senki nem tudja, mi van vele. Azt viszont kiszúrták a Borsnál, hogy már a műsorújságból is törölték a csatorna egykori hírigazgatójának műsorát.
  • Az intenzív osztályon ápolják a V’Moto Rock zenészét, Lerch Istvánt. A Bors információi szerint az erős hidegfront viselhette meg a szervezetét. Lerch írta többek közt az általában csak Demjén Ferenchez kötött Jégszívet, Várj, míg felkel majd a napot, de aki hallgat rádiót, annak a Tűzvarázsló is elég sokat mond.

V’Moto-Rock – Tűzvarázsló

No Description

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!