Hírek munka helyett: Bochkorra szomszédja hívta rá a rendőrséget

Havas Henrik lelép az ATV-től, Azurák pedig tovább ül a szopóvonaton. Lapszemle hétfőre!

Jó reggelt kívánunk, nagyon hideg van, de majd ez a forró lapszemle biztosan felmelegít mindenkit!

  • Biztosan mindenki gondolkozott már rajta, hogy 2017-ben ki rendelkezhet olyan kimunkált ízléssel, hogy egy rahedli tűzijátékot vásárol szilveszterre. Nos, a Blikk segít: ilyen például Bochkor Gábor, aki nagyjából 400 rakétát lőtt ki. Saját bevallása szerint a kutyája is rendben volt ezzel. A sztori másik oldala, hogy Bochkornak van egy szomszédja is, ami ráhívta a rendőrséget a rádiósra, akik persze mindent rendben találtak, mert a tűzijáték percekig tartott.
  • Havas Henrik lelép az ATV-től, valószínűleg neki sem tetszik a tévé által az utóbbi időben felmutatott irány. “Pénzzel engem nem lehet megvenni” – nyilatkozta a Blikknek.
  • Azurák Csabát már elég régóta szívatja a TV2, és úgy tűnik, ez nem ér véget: az egykori híradós simán benyelte, hogy eltávolították a hírigazgatói posztról, majd a csatorna híradóját simán pártpolitikai céloknak rendelték alá, de végül 1/1 névre hallgató műsora sem indult el minden ígérgetés ellenére. (via Bors)
  • Annyira hideg van, hogy Budapesten például 78 helyen buszjegyet sem lehet venni: a BKK Facebookon közölte, hogy befagyott pár automatája.
  • A Sajóban találták meg a kazincbarcikai gyerek holttestét a jégpáncél alatt, akinek az eltűnését vasárnap 14:45-kor jelentették be. A tűzoltók már nem tudtak rajta segíteni.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!