A Golden Globe-gála unalmát megint csak a celebek baromságai mentették meg

Divat lett szidni a gálát, de mi azért tényleg találtunk pár szórakoztató momentumot.

Ma hajnalban rendezték a 74. Golden Globe-gálát, ahol a rengeteg díj kiosztása mellett, az erőltetett humoré és balekságé volt a főszerep. Természetesen imádtuk ezeket a részeket, többre pedig igazából nincs is szükség.

Legalábbis ezeket a részeket, mivel őszintén bevalljuk, nem maradtunk ébren megnézni a gálát, de ameddig van internet és YouTube, semmi gond nem lehet. Főleg, hogy igazából nem maradt le semmiről, az sem aki nem látta, mivel a kritika szerint

utóbbi évek egyik legunalmasabb gálájáról van szó.

A győztesek listáját gyorsan itt megtekintheti, hogy utána az ilyen felesleges dolgokról már ne is kelljen beszélnünk. Most pedig mutatjuk a gála igazán fontos pillanatait.

Elromlott a súgógép

Minden műsorvezető rémálma, hogy elromlik a súgógép. A Golden Globe-gálán most ez meg is történt Jimmy Fallonnal, aki amúgy egy népszerű late night showt vezet, és az Egyesült Államok egyik kedvenc humoristája. Fallon történetesen nem tudott mit kezdeni a helyzettel, elmondta vagy nyolcszor, milyen nagy már, hogy ezen a gálán ilyen is megtörténhet, és ez mennyire vicces már, de tényleg. Aztán jött egy kis Chris Rock utánzás, meg egy finom Donald Trumpozás. A maga nevében egyébként vicces volt ez a kisebb vergődés, de inkább Fallonon röhögtünk, és nem vele.

Jimmy Fallon’s Opening Monologue Golden Globes Awards 2017 HD

Jimmy Fallon’s Opening Monologue Golden Globes Awards 2017 HD

Sofia Vergara és az anál

Igazából ezután a mondat után, vége is lehetne a cikknek, hiszen ennél többet egyszerűen nem várhatunk el egy Golden Globe-gálától. Sofia Vergara egymás után kétszer is kimondja az anál szót, a közönség röhög, ő pedig egy laza félmosollyal elintézi a dolgot. Mivel Vergara kolumbiai származású, az annual szócskát nem tudta helyesen kiejteni, és lett belőle egy szép anál. Megmerjük kockáztatni, hogy ez az elrontott szó sokkal viccesebb volt, mint az est folyamán elhangzott összes Jimmy Fallon-poén.

Sofia Vergara ‘Anal’ Golden Globes Blooper

The actress confuses ‘annual’ with ‘anal’

Rocky és Apollo Creed is visszatért

Elfogultság, de a Rocky zenéje és Stallone megjelenése bármelyik gálán simán a legjobb momentum. A Golden Globe szervezői a most 40 éves Rocky széria első részének tisztelegtek Sylvester Stallone és Carl Weathers szerepeltetésével, akik közösen adták át a legjobb drámáért járó elismerést. Sajnos, még így is van egy kis hiányérzetünk, hiszen tök jó lett volna, ha Stallone elkezd bokszolni a színpadon, ahogy Alival tette 1977-ben. Azért tényleg jó látni, hogy ez a két ember még él, itt vannak, és a Rockyt sem felejtette el a világ.

Streamable – simple video sharing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Tom Hiddleston fényezte magát kicsit

A színész behúzta élete első Golden Globe-díját, hogy aztán a beszédében teljesen elszaladjon vele a ló. Hiddleston elkezdte magát fényezni, hogy mennyire hasznos már amit csinál, mert ő bizony tényleg segít a Dél-Szudánban tomboló polgárháború elszenvedőin. Később aztán kapcsolt, hogy kicsit túltolta a biciklit, szóval gyorsan fel is ajánlotta a díjat a dél-szudáni rászorulóknak. A legjobb az egészben a színésztársak reakciója, akik közül szinte mindenki a szemét forgatta, arcokat vágott, és próbálta megérteni a dolgokat. Hiddleston beszédéről amúgy bővebben is írtunk, akit érdekel a téma, kattintson ide.

The lack of interest in Tom Hiddleston’s story about his show is my everything

Watch Dave Lozo’s Vine “The lack of interest in Tom Hiddleston’s story about his show is my everything” taken on 9 January 2017. It has 0 likes. The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Meryl Streep beszólt Donald Trumpnak

Az Egyesült Államokban manapság nem is számít igazi beszédnek az, ahol nem hangzik el egy igazi, jó Trumpozás. Most Meryl Streep szólt be az új amerikai elnöknek, egyébként teljesen jogosan. Streep azt nehezményezte, hogy korábban Trump kifigurázott egy fogyatékos riportert, és amúgy is röhejes nézeteket vall. Trump már válaszolt is Streepnek, elmondása szerint nem is várt többet a liberális mozis emberektől. A színésznő a gálán amúgy megkapta a Cecil B. DeMille-életműdíjat

Meryl Streep Speech The Golden Globes 2017

title says it all

Emily Ratajkowski és Sofia Vergara ellopta a showt

Megnéztük, hogy a celebnők milyen ruhákban vonultak a vörös szőnyegre, és megállapítottuk: Sofia Vergara a befutó. A kolumbiai színésznő az análos tévedésen kívül a mélyen dekoltált ruhájáról marad emlékezetes. Emily Ratajkowski pedig hozta a szokásos formáját, mindent megmutatott és nagyon jól nézett ki. Lehet, hogy jobban jártunk volna ha csak a két nőről szól az egész Golden Globe.

#new 😍Emily Ratajkowski x Golden Globe⚡️ #emilyratajkowski x #emilyratajkowski_gm x @emrata

See this Instagram photo by @goddessesmodels * 1,486 likes

Gracias @lorraineschwartz @zuhairmuradofficial golden dress for the #goldenglobes2017 ✨✨✨✨✨✨

See this Instagram photo by @sofiavergara * 110.2k likes

Ezt a csókot meg csak így idetesszük a végére

Andrew Garfield és Ryan Reynolds csókolózott, és ez nagyjából senkinek sem tűnt fel. Nagy eséllyel kamu csókról van szó, de hát akkor is, miért nem foglalkozik ezzel senki? Na, mindegy, azért mi megmutatjuk, nevessen egy jót!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!