Zimány Linda hiába riszálta magát menyasszonyi ruhában, Bódi Sylvi mindenkit odavert

Hogy kerül a képbe Hoffer Józsi? Mivel akarták már megint eladni Zámbó Jimmyt? Összeszedtük, mit olvastak önök a héten a Reseten.

Nagy titkot nem árulunk el azzal, hogy aki esetleg megmutatta a testét, éppen szerelmes, kiderült róla, hogy végig szívatták egy kapcsolatban vagy éppen lelőtték, az január első hetében is szép karriert futhatott be, ugyanis az olvasókat el nem ítélhető módon ez érdekli. Nézzük, az elmúlt hét legnépszerűbb resetes cikkeit

  • Vajna Tímea természetesen Maldív-szigeteki nyaralását is részletesen dokumentálta, vagyis arról pakolt fel képeket az Instagramra, ahogyan azt fotózzák, hogy éppen nem csinál semmit.
  • Aztán Zimány Linda következett, és szinte hihetetlen, de ő is magát mutogatta. Ezt igazából menyasszonyi ruhában tette, de a lényeg ez volt.
  • A héten az is kiderült, hogy Carrie Fisher és Harrison Ford kapcsolata nem volt túlságosan szép. Kizárólag a szexről szólt az egész, Fisher pedig hiába bízott benne, hogy Ford majd elhagyja érte a családját, ez nem történt meg. A színésznő persze ezért is önmagát okolta.
  • A Blikk és a Bors egyszerre találta meg Zámbó Jimmy nevelt gyerekeit, de igazából nem derült ki róluk semmi. Nem baj, önök szerették.
  • Reklamált a petárdázás miatt, ezért a szomszédja lelőtte M. Dánielt a Fülöp-szigeteken. A magyar férfiról aztán kiderült, hogy itthon drogbalhé miatt körözték, ezért lépett le barátnőjével a Fülöp-szigetekre.
  • Önöket az is baromira érdekelte, hogyan is néz ki L. L. Junior jövendőbelije, bár ez leginkább azért lehetett, mert Körtvélyessy Zsolt, ismertebb nevén Hoffer Józsi lányáról, Kingáról van szó.
  • Hiába minden erőlködés, Bódi Sylvi igazából már január 1-jén megnyerte a hetet, méghozzá azzal, hogy elmondta, miből finanszírozza a luxuséletet. Jegyezze meg újra:

ha ön is jó nő, aki ráadásul szereti magát össze-vissza törni, akkor talán önre is felfigyelnek ezek a nevek!

Jövő vasárnap folytatjuk!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!