H. Gábor halálra gázolt két kislányt, majd átbulizta magát az új évbe

Különösebben nem hatotta meg H. Gábort, hogy halálra gázolt két cseh kislányt szilveszter este Angliában. Segítség nélkül továbbhajtott, majd boldog új évet kívánt a Facebookon.

Az angliai Oldhamben élő H. Gábor a délutáni órákban még azt osztotta meg ismerőseivel, hogy ő bizony az év utolsó napját is munkával tölti, majd negyed hatkor boldog új évet kívánt barátainak egy képpel, ahol két üveggel pózolt a kamerának barátjával, O. Dáviddal.

Aztán este hét órakor lassítás nélkül gázolt el két cseh kislányt kilencven méterre az otthonuktól, ezután pedig hajnali két órakor ismét posztolt közösségi oldalán, és újra boldog új évet kívánt.

A 12 éves Helina Kotlarová a helyszínen életét vesztette, az unokahúga, Zaneta Kroková hétfőn hunyt el a kórházban.

In memory of Helina Kotlarova | Facebook

In memory of Helina Kotlarova on Facebook, log in or create an account.

A rendőrök H. Gábort és a kocsiban utazó másik három férfit, O. Dávidot, K. Jánost és P. Zoltánt őrizetbe vették, de kihallgatásuk alatt nem tudtak megszólalni, végig tolmácsra volt szükségük. Bejelentett angliai lakcímmel a négy férfi közül egyik sem rendelkezett és mivel óvadékot nem tett le értük senki, így rács mögött ma­radtak.

A pécsi származású Gábor már évek óta illegálisan tartózkodott a szigetországban, építési törmelékek és egyéb utcai szemetek elszállításával foglalkozott.

(via Bors)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!