Utánozhat modelleket Vajna Tímea, de modell már nem lesz

Világszinten elismert fotóssal dolgozott együtt, de a kora miatt már valószínűleg csak szórakozik.

Vajna Tímea egyelőre teljesen érthetetlen okokból a Maldív-szigeteken forgattatott magáról imidzsfilmet, ráadásul azzal a Marcos Mello Cavallariával, aki korábban egy rakás A-kategóriás modell mellett Alessandra Ambrosiót fotózta. Nem véletlenül emeljük ki a brazil modellt, ugyanis ahogy mások is észre vették, az üzletasszony/fánkmágus/szépségverseny-szervező/celeb/feleség Vajnáné tulajdonképpen ugyanabban a pozíciókban látható, mint ő, és úgy általában az egész olyan, mintha Cavallaria eddig portfóliójából lenne összeollózva.

Vajna Tímea egy maldív-szigeteki függőágyban


Alessandra Ambrosio egy maldív-szigeteki függőágyban


Próbáltuk elérni magát Vajnát, hogy pontosan milyen úton került oda egy olyan fotós gépe elé, aki Gisele Bündchent is többször örökítette meg a világnak, de nem sikerült. A találgatások szerint persze azért, mert most épp azt találta ki, hogy modelleset játszik, úgyhogy felkerestük Kajdi Csabát, akinek a Visage Modelsen keresztül olyan sikertörténeteket köszönhet Magyarország, mint például Mihalik Enikő, hogy mondja már meg, igazából mi lehet ez a videó.


“Láttam, de hogy mi ezzel a célja, azt nem tudom megmondani. Ha valaki modell, annak egy ilyen rövid videó jó promóciós lehetőség, mert így nem csak rögzített képen, hanem mozgásban is látható a szereplő” – mondta Kajdi, aki elég finoman de sokat sejtetően válaszolt arra az eshetőségre, ami szerint Vajna Tímea esetleg tényleg be szeretne törni a szépségversenyeknél komolyabb divatvilágba is.

“Magyarországon mindenre van esély.”

Ha kivesszük a képletből a mindent felborító magyar faktort, akkor a szakember szerint a 34 éves Vajna Tímea nem sok sansszal rendelkezik. “Arra ebben a korban már nincs esély, hogy valaki modellkarriert kezdjen, a nagy modellek többsége abban a korban már a visszavonuláson gondolkozik, mint amiben ő van.” Továbbra is izgulunk tehát, hogy mi ez a maldív-szigeteki fotózás: az is teljesen szürreális, ha Vajna Tímea tényleg úgy gondolta, hogy poénból csináltat magáról olyan anyagot, mint Alessandra Ambrosio, de az talán még keményebb, ha vásárolni akar magának modellkarriert is.

Vajna Tímea persze a szelfik kora előtt is szerette magát fotóztatni, hiszen már 2008-ban is elindult a Miss Universe szépségversenyen, ahol végül a legjobb 24 között vérzett el. Tulajdonképpen a sors iróniája, hogy ennek a szépségversenynek azóta ő lett a szervezője. Már az Andy Vajna előtti időkben is lelkesen csinosítgatta portfólióját, 29 éves korábban például az USA-ban fotózták, meglepő módon épp akkortájt, amikor hivatalossá vált a kapcsolata az akkor még ott élő producerrel.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!