18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Ha nem bírja a vért, ne nézze meg az agyonlőtt magyar férfi fotóját

Melczer Dánielt a szomszédja ölte meg, holttestére menyasszonya talált rá. Érthetetlen, mit csinált a lakópark biztonsági őre.

Lelőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteki Iloilo városában helyi idő szerint vasárnap hajnalban. A 37 éves Melczer Dániel összeveszett a szomszédjával, mert az nem hagyta abba a petárdázást – írja az ABS-CBN nevű helyi portál.

A magyar férfi helyi idő szerint hajnali fél egy körül szólt a lakópark biztonsági őrének, hogy zavarja Lucindo Lim nevű szomszédjának petárdázása, amire az őr kijött és rászólt az illetőre. Az őr később egy sikoltást hallott, visszament a házhoz, ahol egy 45-ös kaliberű pisztollyal a kezében találta Lucindo Limet. A fegyvert elvette tőle.

Melczer Dániel holttestét aztán szintén magyar menyasszonya találta meg a ház hátsó részénél, miután hajnali három óra körül felébredt, mert vőlegénye nem volt a szobában.

A szomszéd a kiérkező rendőröknek beismerte, hogy ő lőtte le a magyar férfit, akiről azt mondta, úgy felidegesítette a petárdázás, hogy megrugdosta őt. A rendőrség most azt is vizsgálja, miért nem szólt rögtön a biztonsági őr, miután elkobozta azt a pisztolyt a szomszédtól.

A pár két éve lakott Iloio városában, ahol éttermet üzemeltettek.

(Facebook/Rmn Iloilo)
(Facebook/Rmn Iloilo)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!