Hírek munka helyett: Szabó Zsófi gyógyszeres kezelés alatt áll

Hajdú Péter pedig titokzatoskodik, Koós János pedig nem beszél Bajor Imre özvegyével.

  • Szabó Zsófi orvosai szerint az egyes típusú diabétesz küszöbén áll, és hiába változtatott az életmódján, még mindig nem jók az értékei, ezért jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt áll. “Az utolsó utáni pillanatban a Jóisten vitt el az orvoshoz” – mondta a Hot! magazinnak.
  • Koós János még mindig nem tudott megbocsájtani Bajor Imre özvegyének. Az énekest nagyon bosszantja, hogy a nő tisztességes orvosok helyett kuruzslókra bízta a férjét, és engedte neki, hogy különféle természetes gyógymódokat is kipróbáljon.
  • Megindult a találgatás, vajon kire gondolhatott Hajdú Péter, amikor egy posztban arról írt, hogy 2016 egyik legkeményebb eseménye egy barátja árulása volt. A Blikk információi szerint a férfi hajdú üzlettársa is volt, és egy időben a Showtime című műsor stáblistáján is szerepelt a neve.
  • Könnyekkel a szemében búcsúzott Gaál Noémi a TV2-től, írja a Story magazin. “Azt fájt a legjobban, hogy búcsúzhatott el méltó módon a nézőktől” – mondta a lapnak az időjárás-jelentő egyik munkatársa. A kirúgásáról Kökény-Szalai Vivien döntött, de nem indokolta meg.
  • Hamarosan itt a szilveszter, Korda György pedig elárulta, hogy idén hogyan fogja ünnepelni. “Szilveszter éjfélkor azért természetesen megiszunk egy pohárka pezsgőt Klárikával, és meghallgatjuk a himnuszt, amitől könnybe szokott lábadni a szemem” – mondta a Hot! magazinnak.

Készülnek már a szilveszteri bulira?

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!