Videón káromkodtuk végig az évet

Mivel örök hívei vagyunk a közvetlen stílusnak, bemutatjuk, milyen szabad szájúak tudunk lenni mi és az interjúalanyaink is, ha hagyjuk őket.

Így káromkodtuk végig 2016-ot

Mivel örök hívei vagyunk a közvetlen stílusnak, bemutatjuk, milyen szabad szájúak tudunk lenni mi és az interjúalanyaink is, ha hagyjuk őket. Ez majd újraindít! www.reset.hu

Igen, évvégén mi is leginkább évet szeretnénk összegezni: a reset.hu első éve egy csomó dologról szólt, de nagy műgonddal összeállított videónkon inkább arra ügyeltünk, hogy a kiemelkedő pillanatok maradjanak meg. Mivel szerintünk a káromkodás nem csak vicces, hanem úgy általában a köznyelv része egy pár jókor elejtett “bazmeg”, gondoltuk, a végeredményen is tükröződnie kell ennek: nézze meg 2016 legjobban sikerült káromkodásait és trágárkodásait tőlünk, illetve az általunk meginterjúvolt emberektől! Feltűnik többek közt Fluor Tomi, aki a Gecigránát című dal óta nem volt ilyen jó, de hallhatja Sarka Katát is kicsit csúnyán beszélni, és ne felejtsük el például Istenes Bencét, Majkát, Baukó Évát vagy a diósgyőri szurkolókat sem!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!