Hírek munka helyett: külön tölti az ünnepeket a Sarka-Hajdú pár

A mai nagy lapszemlénkben még Deutsch Tamás is feltűnik Pintér Attila és VV Indián mellett!

Jó reggelt kívánunk, már csak ezt a napot kell kibírni! Bár mindenki azon gondolkozik, hogy lehetne a lehető leggyorsabban letudni a munkát és haza lógni, azért gyorsan érdemes átfutni ezt a csokrot, hogy legyen miről beszélgetni az idei talán utolsó céges ebéden.

  • Kezdjük is a legjobbal: a Blikk szerint akár Deutsch Tamás is lehet az úszószövetség elnöke. Ehhez mindössze annyi kell, hogy az eddigi elnök Gyárfás Tamás meg tudja fúrni az elsőszámú jelölt Bienerth Gusztávot.
  • Jó, tévedtünk, nem ez a legjobb: Pintér Attila a Puskás Akadémia edzője lesz!!! Igen, jól olvassa, visszamegy a másodosztályba.
  • Az Index cikke alapján igazi dzsihadista karriertörténet Anis Amsié, a héten megtörtént berlini tragédia okozójáé: fiatalkorától ivott és drogozott, már eredeti otthonában, Tunéziában is börtönbe került volna, és csak iratok híján nem toloncolták már rég ki Németországból.
  • Emlékszik még a Való Világ harmadik szériájának szétvarrt trógerére, Indiánra? Nos, a férfit drogügyben kapták el a rendőrök, és most nagyon úgy áll, hogy az ünnepekre nem is fogja tudni elhagyni a börtönt, ahol fél éve tölti mindennapjait. (via Blikk)
  • Sarka Kata és Hajdú Péter külön töltik a karácsonyt. Sarka Kata állítása szerint Hajdú mehetne hozzá, de nem jelezte igényét, ő viszont igazából nem is hívta. Hajdú erre nyilatkozott valami meglepő dolgot, amit aztán visszavont. (via Bors)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!