Hírek munka helyett: Schoberték háromméteres karácsonyfát bérelnek, hogy védjék a fákat

Ez így álllítólag nem is drága. Gyárfás Tamás mégsem lesz elnök, Gesztesi Károly pedig buka a jogsiját a mai lapszemlében.

Jó reggelt kívánunk ma is! A jó reggelt már az garantálja, hogy lassan véget ér ez a hét is, ráadásul jöhet a gátlástalan zabálások és a zabálások megbánásának az ünnepe. Azért gyorsan összeszedtük a napi bulvárt, ami már jól láthatóan karácsonyi fokozatba kapcsolt.

  • A Bors végre megtudta, amiért mindenki izgult: Rubint Rékának és Schobert Norbertnek (illetve gyerekeiknek) nem ám sima karácsonyfája lesz, hanem a karácsonyfa múzeumtól bérelnek egy háromméteres darabot nagyjából százezer forintért. Schobert elmondása szerint azért így, mert meg akarják menteni a fákat, viszont gyűlölik összeszerelni a műfenyőket. Szerinte egy műfenyő is ennyibe került volna díszekkel együtt.
  • Bár az eddigi hírek arról szóltak, hogy Gyárfás Tamás titokban kampányol azért, hogy mégis ő maradhasson az úszószövetség elnöke, most a Magyar Nemzetnek azt állítja, biztosan nem indul. Gyárfást a Hosszú Katinkáéktól indult lázadási hullám söpörte el a helyéről.
  • Valószínűleg pénzbüntetést fog kapni jogosítványa megvonása mellett Gesztesi Károly, akinek november 6-án sikerült olyan ittasan vezetnie, hogy az a rendőröknek is feltűnt. (via Bors)
  • A világ átverése történt a Blikk címadói köreiben: a Megsérült egy verekedésben Stohl András című cikk arról szól, hogy a színész az Aranyélet forgatásán tényleg megsérült kicsit a Nagy Ervinnel lezavart verekedős jelenetben.
  • Éljen, éljen, megint nyert Dárdai Pár Herthája, ezzel megint dobogós a berlini csapat. A Darmstadtot verték meg 2-0-ra hazai környezetben.
  • Húsz év szünet után újra kinyithat a farkaslyuki szénbánya, ami a legnagyobb szénbánya egész Magyarországon. (via Világgazdaság)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!