Haha, úgy lerészegedett az NFL-játékos, hogy még a kocsiból sem tudott kiszállni!

A szokásos NFL összefoglalónkban már írtunk a totál részeg Michael Floyd letartóztatásáról, azonban a TMZ most megszerezte a rendőrségi felvételeket a letartóztatás estéjéről.

A felvételekből és a rendőrségi jelentésből kiderült, hogy Floyd

elaludt a piroslámpánál,

a rendőrök pedig két lámpacikluson keresztül nézték, hogyan folytatódik a sztori. Végül az autóhoz léptek, ahol megtalálták a sakálrészeg Michael Floydot, aki valószínűleg azt se tudta hol van. A rendőröknek végül valahogy sikerült kiszedniük az autóból, a vérében pedig 2,17 ezreléknyi alkoholt találtak. Ezért amúgy automatikusan letöltendő börtönbüntetés jár.

A videóban felhívnánk a figyelmet arra a részre, amikor Floydot utasítják, állítsa le az autóját, erre ő elkezdi a rádiót basztatni. Zseniális este lehetett!

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd Police in Scottsdale, Arizona. Video shows an officer rapping on Floyd’s car,

Oszd meg a cikket

Ezt így kell: Liam Gallagher miniturnéval segíti a manchesteri terror áldozatainak családját

Persze szép dolog Twitteren és Instagramon megemlékezni arról a szörnyű tragédiáról, ami május 22-én Manchesterben történt (egy öngyilkos merénylő önmagát felrobbantva 22 embert ölt meg, és nagyon sokat megsebesített Ariana Grande koncertjén), de az amúgy is manchesteri kötődésű Liam Gallagher azt csinálja, amibe csak kevesen vágnak bele: az Oasis legendás frontembere bejelentette, hogy miniturnét tart a szigetországban egy londoni, dublini, glasgowi és természetesen manchesteri állomással, a koncertek teljes bevételét pedig az áldozatok családjának ajánlja fel. Aki szeretne elutazni a júniusi koncertekre, az már ne reménykedjen, rekordidő alatt elfogytak mindegyik fellépésre.

Oasis – Supersonic

Music video by Oasis performing Supersonic. (c) 2005 Sony BMG Music Entertainment (UK) Limited SUBSCRIBE HERE: Youtube: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=oasisinetofficial Vevo: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=OasisVEVO Join Oasis online: Website: http://www.oasisinet.com Official store: http://shop.oasisinet.com Facebook: http://www.facebook.com/oasisofficial Twitter: http://www.twitter.com/oasis Stream: http://smarturl.it/abdhlg

(via Contactmusic)

Oszd meg a cikket

Az orosz MMA-harcost először a ringben verték el, majd az anyukájától is kapott pár sallert

Anya ideges, hűű, de ideges anya, BIZONY!!!

Csütörtök este rendezték a Fight Nights Global nevű MMA-sorozat 67. gáláját Jekatyerinburgban. Az FNG tulajdonképpen az oroszországi UFC, de nem is ez a lényeg, inkább gyorsan megmutatjuk a pehelysúlyú Viktor Kicsigin és Ruszlan Jamanbajev mérkőzésének utolsó pillanatait. Fehér nadrágban láthatjuk Kicsigint.

Jolassanda on Twitter

Get up! Get up! This is what Victor heard after this brutal GNP KO. Just Mom Kichigin way (FNG) https://t.co/Tdafks4wHO

A mérkőzés a második menetben ért véget, Jamanbajev technikai KO-val legyőzte Kicsigint, akit – ahogy a fenti videóban is láthatjuk – édesanyja még a totálisan reménytelen helyzetben is torkaszakadtából biztatott a küzdelemre. A szerencsétlen vesztesnek végül nem csak azzal kellett szembesülnie, hogy ellenfele ököllel és könyökkel véresre verte a fejét, hanem még az edzőjeként is ténykedő mama, Anna Azovszkaja is számon kérte.

Újabb csicskapofonokkal.

caposa on Twitter

Jesus, that was a brutal beatdown at FNG. Grigoriy Kichigin got his ass kicked, and then his mom slapped the shit out of him afterwards. https://t.co/TJgWyGKDx8

Szegény Kicsigin akkorát égett, hogy szégyenében el is hagyta a ringet, pedig édesanyja folytatta volna a számonkérést.

caposa on Twitter

Kichigin left the cage after this https://t.co/1XsgDc1Nfr

Azovszkajához képest LaVar Ball sehol sincs.

(via Bleacher Report)

Oszd meg a cikket

Két tinilány tépte meg egymást a komlói buszpályaudvaron

Garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság az ellen a komlói lány ellen, aki március 1-jén a kora délutáni órákban megszólította ismerősét, a 14 éves sértettet, hogy menjenek át a buszpályaudvar egy másik részére, amire ő nem volt hajlandó. A két lány szerelemféltésből eredő vitája elfajult,

a 16 éves gyanúsított megragadta a másik lány torkát, majd többször megütötte, és meg is rúgta.

A komlói lány gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

(via Bama)

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!