18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A cheerleaderek szeme láttára maszturbált az NFL-meccs egyik biztonsági őre, videóra is vették

Ha azt állítjuk, nem zavartatta magát, akkor lehet még nem is voltunk eléggé kifejezőek.

Vasárnap helyi idő szerint délután játszották a San Diego Chargers – Oakland Raiders mérkőzést, és a meccsen az egyik biztonsági őr közvetlenül a cheerleaderek előtt kissé elengedte magát.

Konkrétan annyira, hogy perceken keresztül a farkát verte a lányoktól néhány méterre.

LOV on Twitter

SanDiegoChargers Security Masturbating on the field!!! #WTFapp?!?! @nbcsandiego #NBC7 #SanDiego #chargers #yikes! https://t.co/vEwiHwyXou

A férfi a San Diego Chargers-szal szerződésben álló cég, az Elite Security dolgozója, legalábbis az egyenruhája alapján. Miután a videó elképesztő sebességgel kezdett terjedni az interneten, a cég közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy ők is értesültek az alkalmazottjuk nem helyénvaló viselkedéséről, és nyomozást indítottak az ügyben. Persze azt is kiemelik, hogy 21 év alatt több ezer ember dolgozott náluk, és mindig szigorúan ügyeltek arra, hogy alkalmazottaik megfeleljenek az alapvető erkölcsi normáknak, így a

faszverő szekus nem alaptartozék náluk.

A San Diego Chargers szintén elnézést kér a szurkolóktól a perverz műsor miatt, és ígérik, mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet, bár lehet, hogy a jövőben már nem nagyon kell aggódniuk a helyi perverzek miatt, hiszen jó eséllyel a csapat az egészen közeli jövőben Los Angelesbe költözhet.

(via ABC 10)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!