Felvállalta másságát a volt F1-es pilóta

Ebben a férfiak körül forgó sportágban ez tényleg különleges tett.

Bár mint a munkaerőpiac számos más területén, a nők a motorsportban is egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak olyan feladatokból, melyek korábban kizárólag a férfiak hatáskörébe tartoztak, az F1-re még mindig úgy hivatkoznak, mint a férfiak játékára. Éppen ezért meglepő, hogy a még mindig maszkulin sportágban

eddig csak egyetlen versenyző vállalta fel hivatalosan is másságát:

a brit Mike Beutler, aki a hetvenes évek elején 28 versenyen állt rajthoz privát March-gépekkel, 1988-ban pedig AIDS-ben hunyt el. Persze pletykák folyamatosan vannak, az F1-es paddockban jártasak is elmondják, hogy ne legyenek ábrándjaink.

Több mint tíz évvel ezelőtt Ralf Schumacherről terjengtek olyan hírek, hogy a férfiakat szereti, éppen akkor, amikor felesége, Cora gyermekükkel volt várandós. A nagy Michael öccse akkor így nyilatkozott a pletykákról: “Egyáltalán nem zavarnak, mindenki azt csinál, amit akar, a 21. században élünk. Nem érdekel, mit híresztelnek rólam, már hozzászoktam.

A hírességben nem az a legrosszabb dolog, hogy azt mondják, meleg vagy,

hanem hogy nem tudsz úgy elmenni vásárolni hogy ne ismernének fel.” 2008 novemberében Rubens Barrichello és Felipe Massa egy sao paulói nightclubban kiabálta részegen a Schumacher és a vaido szavakat, mely magyarul annyit tesz, hogy

Schumacher meleg.

Mindezt már a hétszeres világbajnokra értve. Valószínűbb azonban, hogy csak az alkohol beszélt belőlük, no meg a frusztráció, melyet Barrichello a hosszú évek másodhegedűsi szerepe, Massa pedig az elveszített világbajnoki cím miatt érzett.

Később az idei világbajnokot, Nico Rosberget gondolták sokan melegnek, pláne azok után, hogy széles körben is ismertté vált beceneve, a Britney.

Mindezek azonban csak megmaradtak pletyka szintjén, most viszont

úgy tűnik, megvan az F1 második homoszexuális pilótája,

még akkor is, ha már évek óta nem versenyez.

A 2009-es Magyar Nagydíjon debütáló Jaime Alguersuari egy ideig a legfiatalabb pilóta rekordját is birtokolta, két és fél évet töltött el a száguldó cirkuszban, majd a Formula-E-ben is kipróbálta magát, azóta viszont minden idejét DJ- és produceri karrierjének szenteli

A Squire művésznéven tevékenykedő expilóta deep house-ban utazik (ide kattintva bele is lehet hallgatni), s bár eddig még nem beszél róla, Instagramra feltöltött fotói tényleg másságára utalhatnak.

Ezt a képet még márciusban töltötte fel,

“Igen, meleg vagyok” – aláírással.

Yes i am gay!!!! Hahahajajaajajaja @isragarcia

See this Instagram photo by @alguersuarija * 694 likes

Most pedig jött egy újabb sokatmondó fotó, az íróként és részvénykereskedőként dolgozó Josef Ajrammal:

Romeo & Romeo @josefajram 💔

See this Instagram photo by @alguersuarija * 467 likes

Nagyon valószínű, hogy ez már nem csak viccelődés.

 

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!