Emberkísérlet: végig bírható egy Szívek szállodája rész kávéval?

Videón ellenőriztük, pontosan hány kávé van a legendásan koffeinista sorozatban. Csak sokkal jobb kávékkal.

Emberkísérlet: végig bírható egy Szívek szállodája rész kávéval?

Videón ellenőriztük, pontosan hány kávé van a legendásan koffeinista sorozatban, csak mi a 9Bartól sokkal jobb kávékat kaptunk. Meg valószínűleg sokkal magasabb vérnyomást is. Ez majd újraindít! www.reset.hu

Azt már megírtuk, hogy miért olyan baromi fontos a Gilmore Girls újraindulása, és hogy pontosan miért kezdtük el utálni a sorozatot, de most eljött az ideje a legfontosabb kérdés körbe járásának: mi történik a nézővel akkor, ha minden kávés jelenetnél elkezd kávézni? Mivel egy legendásan kávéfüggő sorozatról van szó, elég komoly vállalkozás ez a 40 perc, még akkor is, ha a szereplőkkel ellentétben mi csupa minőségi kávét kóstoltuk a budapesti 9Bar, illetve annak kedves baristájának jóvoltából.

A biztonság kedvéréért még egy vérnyomásmérőt is vittünk, hogy megnzzük, négy kávé ezalatt a rövid idő alatt mit indít el a szervezetünkben. Az eredmény meglepő lett, például kiderült, hogy valójában nem is kávéznak annyit a Szívek szállodájában, de azért kaptunk egy kis eligazítást arról is, hogy pontosan melyik kávéról mit fontos tudni.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!