Hírek szombatra: Puzsér Róbertet kitiltották Fábry műsorából

Egyre bővül a köztévé tiltólistája, viszont Tatár Csilla még így is jó döntésnek gondolja oda igazolni.

Jó reggelt és csodálatos hétvégét kívánunk, erőt és energiát nem sajnálva összekapartuk önnek a mai napi bulvárt röviden.

  • Annyira talán nem lepődik meg senki rajta, hogy a köztévén valószínűleg tényleg létezik tiltólista: Kovács Patrícia már jó ideje elárulta, hogy nemkívánatos vendég az állami csatorna műsoraiban, de most Puzsér Róbert is ott van a díszes listán. “Nem szeretik a kritikus hangot. Nem szeretik, ha rájuk olvassák a bűneiket, mert ők nem gyónásban utaznak. Mindenesetre jól jelzi a kézi vezérlést és a rákosista médiapolitikát, hogy még annak a Fábry Sándornak is megmondják, hogy kiket hívhat meg és kiket nem, akinek mindent köszönhetnek” – mondta a Borsnak a hivatásos megmondóember.
  • A windsori rövidbályás világbajnokságon éjszaka az ötödik aranyérmét is megszerezte Hosszú Katinka.
  • Se Stohl András, se senki nem nyilatkozott a színész héten kibontakozott drámájáról, de azért így is sikerült említést tenni róla a Borsnak és a Blikknek is: a családját elhagyó Stohl az egyikük szerint tulajdonképpen a Válótársakban alakított állandóan félredugó karakterével azonosul, a másik pedig egyszerűen csak annyit ír, hogy bűntudata van, amiért otthagyta gyerekeit és feleségét, és talán összejött egy büféslánnyal.
  • Tatár Csilla interjúban vázolta fel a Borsnak, hogy jó döntést hozott, amikor lelépett a TV2-től és elvált Gönczi Gábortól, hiszen most egész estés műsorokat vezet, ráadásul lett egy gyereke is új férjétől.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!