Ez a tizenegy éves kisfú jövőre már biztosan nem várja annyira a Mikulást

Ajándékok helyett rémült lovak taposták el, a sebészeten kötött ki.

Rémálommá vált a Mikulás érkezése egy tizenegy éves szlovák kisfiúnak Svrčinovec községben – írja a Paraméter a cas.sk-ra hivatkozva.

Lukáš nagy izgalomban várta a Mikulást a községi hivatal előtt megrendezett hagyományos eseményen, ahol a karácsonyfa kivilágítása mellett sajnos tűzijáték is volt. Azért sajnos, mert pont ez volt az, ami miatt a Mikulást húzó lovak megijedtek és három embert – köztük Lukášt is – megsebesítettek.

A gyerek súlyosan megsérült, egyik bordája megsértette a lépét, amit így műtéttel kellett eltávolítaniuk az orvosoknak. Azóta is nagy fájdalmai vannak, viszont nem emlékszik semmire a lovas esetből. Az apja szerint most az a legfontosabb, hogy a gyereke minél előbb felépüljön, de azért jó lenne azt is kideríteni, kik a felelősök.

mikulasbaleset

Az ünnepségről vannak biztonsági felvételek, ezeket még vizsgálják a rendőrök. Az esemény szervezője, vagyis a községi hivatal azt állítja, ők nem is rendeltek lovakat az eseményre. A lótulajdonos pedig nem válaszolt arra, mit kerestek a helyszínen az állatok.

Tiszta Magyarország.

Radko Moravčík, rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség általános veszélyeztetés vádjával indított eljárást. A tizenegy éves kisfiún kívül súlyosabban megsérült még egy tizenhárom éves lány és egy idős nő is.

lukas
A kisfiú nem emlékszik semmire

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!