9 héttel agyvérzése után már képes mosolyogni a Liverpool egykori válogatott focistája

Rigobert Song két napig kómában volt, de már a gyógyulás útjára lépett és bízik a teljes felépülésben.

Az egykori kameruni válogatott labdarúgó, Rigobert Song október másodikán kapott agyvérzést és állapota annyira súlyos volt, hogy két napig kómában feküdt. A 40 éves exfocista – miután felébresztették – lassan, de biztosan megkezdte a rehabilitációját, pedig még olyan hírek is szárnyra keltek, hogy életét vesztette. 9 héttel a kis híján végzetes agyvérzése után a napokban friss fotók jelentek meg róla, amiken ugyan kissé megviseltnek tűnik, de már képes mosolyogni.

Gary Al-Smith on Twitter

First public photo of Rigobert Song after October 2 cardiac arrest (via Cameroonian media). Currently in France and “recovering steadily”.

A kameruni válogatottal négy vb-n is részt vevő Song 16 éves pályafutása alatt játszott több francia csapatban és Törökországban is, de a legtöbben a Liverpoolból ismerhetik, ott 1999–2000-ben 38 meccsen lépett pályára.

Most jól érzem magam. Köszönöm mindenkinek a támogatást, elsősorban Kamerun népének és a kormányuknak, akik mindent megtesznek a gyógyulásomért. A sok pozitív energia ad erőt és bátorságot ahhoz, hogy még jobban legyek

− nyilatkozta az egyik kameruni lapnak a jelenleg Franciaországban lábadozó Song.

Ali Can Yaycılı on Twitter

Rigobert Song sağlığına kavuşuyor. İşte son durumu

Az exfocista nem véletlenül emelte ki a kormányt, hiszen a hírek szerint 78000 fontot vagyis 29 millió forintot juttatak el neki azért, hogy a lehető legjobb kezelésben részesüljön. Song valódi nemzeti hős országában, 137 válogatott mérkőzésen szerepelt és ezeken 5 gólt szerzett.

(via The Sun)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!