Tudjuk, mit vegyél karácsonyra a pasidnak! Ajándékok szigorúan 2000 alatt!

A Reset a lányoknak is segít, elhoztuk a legjobb ajándékokat fiúknak!

Valami igazán menő ajándékot adnál a srácodnak, viszont a pénztárcád nem éppen vastag? Összegyűjtöttünk pár király karácsonyi ötletet, sőt, mi több, megkérdeztük az érintetteket is!

Korábban már megírtuk, milyen remek ajándékokkal lepheti meg az ember a barátnőjét, most lássuk, mitől lesznek igazán boldogok a srácok karácsonykor!

Star Wars fanoknak!

Többségük szereti a Star Warst, így kiválogattunk egy pár SW cuccot, aminek garantáltan ujjongva fognak! Ha nagy geeknek köpte ki a föld a pasinkat, például igen jó ajándék lehet ez a rohamosztagos egérpad, ami szerintünk baromi jól néz ki.

Kicsit túlmegy a tervezett büdzsén ez a tizenöt darabos megamenő laptop-matricaszett, viszont ha a benne található matricaíveket felezzük egy barátnőkkel, csökkenthetjük a költségeket, és még adhatunk mellé más ajándékot is!

Bármilyen Star Warsos cuccnak tudok örülni vagy kisebb kütyünek. A Star Wars egy teljesen tudva levő mániám, a csajom is tisztában van vele, hogy ez csak telitalálat lehet. Tavaly is egy LEGO Star Warsos ébresztőórát kaptam, hogy ne késsek el a munkahelyemről, még praktikus is! (Gábor, 22 éves)

Ha nagy sörös a barátunk, számára nagyon praktikus ajándék lehet ez az Ezeréves Sólyom sörnyitó. Rengeteg helyen megnéztük, higgyük el, itt a legolcsóbb!

Szuperhősöknek

A ruhadarabok a férfiak többségét nem hozzák lázba, kivéve, ha nagyon vicces az a ruha, amit ajándékba kapnak. Itt van például ez az esőkabát, ami jól jöhet még esős időben, és ebből garantáltan nem áll száz a szekrényében! Nagy öröm, hogy van Batmanesben is!

Ha barátunk szeret kávézni egy bögre sem lehet rossz döntés, a Vámház körúti kínai áruházban például ez a bögre-csoki-kulcstartó szett kétezer forintba kerül. Igazi piackutatást végeztünk, és kijelenthetjük, hogy máshol láttuk már ötezerért is! A termékkel kapcsolatban erős pluszpont, hogy elég ízlésesen be is csomagolták nekünk.

Praktikus ajándék

Minden haverja irigyelni fogja a barátunkat ezért a sokoldalú ajándékért. A kártya méretű eszköz, egyszerre

konzervnyitó, kés, csavarhúzó, csavarkulcs négy méretben, fűrész, vonalzó, illetve iránymeghatározó térképhez.

Az ára is elég baráti, így bátran hozzácsaphatunk még egy kézműves sört vagy csokit is.

Ez a toll sosem jöhet rosszul, pláne, ha a fiú tipikus barkácsoló alkat.

szerszamtollak
Ezek a tollak 1 990 forint/darab áron kaphatóak

Bringásoknak

Mi még nem jöttünk rá, hogy ugyan miért speciálisan bringásoknak van ez a tusfürdő, de aki rájön, nyugodtan írhat nekünk!

Rosszcsontoknak

Na, ez aztán nagyon menő, ceruza és csúzli egyben! Ha igazán jó barátnők akarunk lenni, akár elkészíthetjük saját magunk is ezt az egyszerű szerkezetet, a barátunk el lesz ragadtatva!

csuzlisceruza
Ceruza-csúzli: 1 250 HUF, de ezt pár száz forintból is elkészíthetjük, ha elég ügyesek vagyunk!

Versenyautóvá nyitható toll

Egy toll mindig jól jöhet, főleg, ha autóvá alakítva az irodában lehet tologatni az unalmas percekben. Innen megrendelhetitek a kreatív tollat!

Ez aztán a robotautó!

Eldobjuk az agyunkat, olyan döbbenetesen olcsó és gigantikus ez a robotautó, ami ráadásul

szívmelengetően megidézi minden srác gyermekkorát.

Ne lepődjünk meg, az ajándék őszinte gyermeki örömöt fog kiváltani, barátunk valószínűleg pont ugyanúgy örül majd ennek az ajándéknak, ahogy tizenöt évvel ezelőtt.

úúú itt a videó is!

Kémikusoknak itt ez a pazar füzet

Csupán 900 forintba kerül ez a füzet, és nézzenek oda, milyen baromi jól néz ki. Mi meg mernénk rá esküdni, hogy máshol több ezer forintba fáj egy ilyen kemény fedeles A/4-es nagyságú füzet!

Sörivás megint

Ez a beer pong készlet is kijön a két darab Mátyásunkból, mi javasoljuk, hogy a készlethez szükséges darabokat külön szerezzük be. Tegyük személyre szabottá az ajándékot, például közös emlékekre hajazó szavakkal, vagy a legjobb részeg mondatok idézésével!

Hipotézisunk: a férfi mindig éhes, és van, hogy sört vagy bort iszik

Könyv, mozijegy, pia, kaja, ezek mindig jöhetnek, engem nem nehéz boldoggá tenni (Zsolt, 26 éves).

Igazán nem is kell nagy ajándékban gondolkodnunk, ha boldoggá akarjuk tenni a barátunkat. Egy közös ünnepi vacsora is kimeríti egy srácnál a tökéletes ajándék fogalmát. Hatásos lehet ez a gesztus, ha egyébként nem szoktunk főzni. Ételtől függően különleges sörrel, borral, esetleg forralt borral tálalhatjuk a vacsit.

A férfiak nyilván az orális kényeztetést kultiválják leginkább, ha faék egyszerűségű ötletet javasolhatok, akkor egy laza sörválogatást mondanék – legyen benne valami különleges azért -, vagy hogy a lány keresse meg, hol nem ettek még közösen hamburgert, és vigye el túrázni szíve választottját egy kifinomult gyorskajáldába. A férfiak ezt meghálálják, inkább mint a vasalást, valami újnak és finomnak az emléke könnyen a tudatunkba ég (András, 33 éves).

hamburger
Fotó: pixabay

Egy doboz/üveg + cetli kedves/vicces üzenetekkel, közös emlékekkel, minden napra egy! (Gábor, 24 éves)

Minitortát sütni és édességgel a kedvenc zenekar nevét kirakni rajta. Akár felvinni egy romantikus sétára egy kilátóhoz, majd vacsorázni otthon. Én is mindig low budgetban gondolkodom, mert az a tapasztalatom, hogy általában személyes ajándékoknak, ötleteknek jobban örül mindenki! (Dániel, 26 éves)

Reméljük, kellő mennyiségű szuper ajándékötletet adtunk minden jó érzésű lánynak, kezdődhet a shopping!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!