Lévai Adrienn meztelen teste elkezdte meghódítani a világot

Az természetes, hogy a magyarok odáig vannak Lévaiért, de most már Mexikóban is tarol.

Az egyik legnagyobb hazai Instagram-királynő, a ruhákat csak nyomokban viselő Lévai Adrienn szépen elkezdte elfoglalni a nemzetközi Nyuszismagazin-piacot is. A glammodell az Instagramján büszkélkedett el vele, hogy a mexikói Playboy magazin címlapján feszít. Ennek annyi az apropója, hogy őt választották meg az országban az év Playmate-jének.

Lévai néhány napja már posztolta, hogy mely országokban a legnépszerűbb: itt is az látszik, hogy a mexikóiak már a magyarokat is megelőzték, de persze a legnagyobb rajongótábor az Egyesült Államokban van.

A Playboy-borító egy másik modell esetében extrémnek számíthatna, de Lévai igazából ennél durvább képeket szokott posztolni a saját Instagramjára. Olyan idő is volt, amikor még a melleinek is saját oldala volt, szóval a magazinban valami igazán erőset kell mutatnia!

Lévait egyébként mi is beválogattuk egy fontos listába: az öt legjobb plasztikázott magyar szépség közt szerepelt, és már rég meg is szólaltattuk volna, de ő továbbra is tartja, hogy nem közszereplő. Csak egy modell. Meg az év Playmate-je. Ötmillió rajongóval.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!