Hírek munka helyett: Molnár Anikó még a végén visszatér

Mondjuk a világ legnagyobb történését most nem ő szolgáltatta.

  • Bejelentették Fidel Castro halálát, ez most a világon mindennél fontosabb. Nem is akárki pletykálta el, hanem a fivére, Raúl Castro jelentette be. Fidel Castro kilencvenéves volt, Havannában halt meg péntek éjszaka. Hogy Kubával mi lesz, azt tényleg csak a jó isten tudja, mi azért szurkolunk, hogy minél jobbra forduljanak a dolgok.
  • A napokban arról pletykáltak, hogy Sarka Kata beadta a válókeresetet, de úgy tűnik, hogy ez megint a rosszabbul érvényesült újságírók apró játéka volt, mert a Blikk megkereste az egyik érintettet, Hajdú Pétert, aki azt mondta, hogy ilyesmiről nem is tud. “Idézést nem kaptam” – mondta a tévés, úgyhogy valakinek szépen eljárhatott a keze.
  • A magunk részéről tökre el tudjuk képzelni az életet Molnár Anikó nélkül is, de nagyon érdekes, hogy önök valahogy nem, mert szétkattintanak mindent, amiben felbukkan a neve. Most arról van szó, hogy jelenleg öt cicája van és kilenc kutyája, és hatalmas kedvteléssel beszél róluk, az egyiket ő mentette meg a menhelyről.
  • Egyik reggel felkelt és azon gondolkodott, hogy mi lehet Pély Barnával? Hát most figyeljen és csattanós választ ad az élet, mert az a helyet, hogy jól van. A Sztárban sztár + 1 kicsiben tér vissza egy kiadós okoskodásra, amúgy a Kodolányi János főiskolán tanít dzsessztanszéken. Reméljük, megnyugodott.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!