18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Ön ismeri Gyurcsány Ferenc pornós rajongóját?

Simony Diamond az egyik leghíresebb magyar művésznő, büszke is a munkásságára.

Nem biztos, hogy készen állt az internet egy közös képre Simony Diamonddal és Gyurcsány Ferenccel, de megkaptuk, és azóta is próbáljuk feldolgozni. Aki esetleg nem tudná, nem Aleska volt az egyetlen híres magyar Diamond: Simony az egyik legismertebb és legeredményesebb magyar pornós.

Úgy tartják, hogy elvileg övé az egyik legjobb segg az egész szakmában, ennél nagyobb elismerés nem is igazán kell ebben az iparban.

Diamond egyébként Análkirálynőnek és DP Királynőnek is nevezi magát, utóbbi ugye azt jelenti, hogy mindkét bejáratot mesterien kezeli. Rajong a fekete férfiakért, és úgy látszik Gyurcsány Ferencért is, akit ő egyébként az utolsó igazi magyar miniszterelnöknek nevez.

Az internet viszont biztosan a művésznőt szereti jobban: Facebook-oldalának 780 ezer lájkolója van, amivel olyan neveket utasít maga mögé, mint Bonnie Rotten, és egy hajszálnyira van Lisa Anntől is.

Az ominózus bejegyzést mondjuk a privát oldalára tette ki, a pornóval nem keverné össze a politikát, nagyon helyesen!

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!