Hírek munka helyett: kirúgták a verekedő Kristófot az X-Faktorból

Jó napot kívánunk, reméljük, kipihenték magukat a hosszú hétvégén. Az időjárás nem lesz ma túl kegyes hozzánk, de sebaj, tekintsünk heroikus pesszimizmussal a jövőbe!

  • Hátfőn számoltunk be arról, hogy Petics Kristófból előjött az X-Faktor: kiderült, hogy az alig 160 centi magas és mintegy 50 kilós ifjút a nyári felvételek és az őszi kiválasztás között verekedésért letartóztatták. Mivel a rendőrség testi sértés miatt folytat ellene eljárást – a tehetségkutatók honi történetében először -, kizárták a versenyből. Ezt a mentora, Puskás Peti sajnálja, Tóth Gabi pedig azt üzente, ne engedje, hogy mindez megakadályozza az álmai megvalósításában. Ámen.
  • A ceglédi gyerekgyilkosságról is hírt adtunk tegnap: az anya beismerte, hogy agyonverte egyéves kisfiát. A gyerek apja mindkét bulvárlapban megszólalt, szerinte gyermekei anyja (a nő hét hónapos terhes) depresszióban szenvedett, s biztos nem szándékosan verte össze Danit, János azt is leszögezte: a felesége jó anya.
  • Két hete 4-0-s kikapott a Camp Nouban a Manchester City a labdarúgó Bajnokok Ligájában, de hazai közönség előtt sikerült a visszavágás, és Gündogan duplájával 3-1-re legyőzte a Barcelonát.
  • Till Atilla megkapta a gyermekét nemrég világra hozó Liptai Claudia műsorát: Tilla vezetésével tér vissza tehát a TV2 képernyőjére megújult szabályokkal a Bumm! (így, szigorúan két m-mel). A csapatok nyolc játékbomba hatástalanítása után akár 20 millió forintot is hazavihetnek.

Legyen remek napjuk, vigyázzanak magukra és egymásra. Holnap találkozunk.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!