Balázs Klári és Korda György rendszeresen segít a kisnyugdíjasokon

Persze igyekeznek titokban jókat tenni, de időnként lebuknak, hogy mások helyett fizetik ki a gyógyszertári számlákat.

A Korda-házaspárt már akkor is cukinak tartanánk, ha a világon semmit nem csinálnának, de szerencsére időről-időre előkerül egy kedves történet hazánk örökké daloló gerléiről. Balázs Klári például Havas Henrik műsorában járt, ahol a riporter úr neki is szegezte a fontos kérdést:

Tisztá­­ban van azzal, ho­gyan élnek ma az em­berek?

Klárika válasza sem volt akármilyen.

Lá­tom, hogy nagy a gond ma a világban. Ez szomorú. Tu­dom, milyen az élet, hiszen vannak munkatársaink, és itt élünk. Azokat, akikkel együtt dolgozunk a szállodában vagy a fellépéseken, megfizetjük úgy, hogy ne legyenek rosszkedvűek. Azt tapasztalom, hogy kedvelnek minket, szeretnek velünk dolgozni.

– mondta a Borsnak az énekesnő.

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnõ és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Fotó: MTVA / Zih Zsolt

De ez még semmi, hiszen Balázs Klári azt is elárulta, hogy néhanapján olyanok Gyuri bácsival, mint egy kétfejű Robin Hood.

Amikor a boltban állunk a pénztárnál, és előttünk egy kisnyugdíjas keresgél a pénztárcájában, láthatóan nem tudja kifizetni a számlát, akkor csak összenézünk Gyurival, és amelyikünk közelebb áll a pénztárosnőhöz, odasúgja: Számolja a miénkhez! A pénztáros csak annyit mond: „Néni, tessék csak elvinni!” Ismerek mást is, aki ezt ugyanígy megteszi.

Persze előfordul, hogy képtelenek titkos jótevők lenni.

A törökbálinti patikába járunk. Egy alkalommal idős hölgy állt előttünk, aki nem tudta kifizetni a vérnyomásmérőt. A vezetőnőnek, Zsuzsikának elmondta, hogy nem akar a gyerekek terhére lenni, megvárja a nyugdíj érkezését, valahogy majd összeszedi rá a pénzt, de most nem tudja elvinni. Elindult kifelé, Gyuri gyorsan szólt Zsuzsikának, hogy kifizetjük a vérnyomásmérőt, adja oda. A néni másnap visszament, és addig faggatta Zsuzsikát, amíg az kénytelen volt elárulni, hogy Kordáék fizették ki. Akkor bement az önkormányzathoz, és elmondta, mi történt. Azt, hogy ő már régen csalódott az emberekben, de most megváltozott a véleménye. Tegyenek valamit, hogy mindenki megtudja, mit tettünk. Így kerültünk be a törökbálinti újságba

Emberi jóságból színjelesre vizsgáztak Kordáék, naná, hogy egy remek dalt is hozunk Önöknek az örökifjú szerelmesektől.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!