Hajdú Péter: kifizetik azt a pénzt, amit kértem

Beszélgettünk egyet Hajdú Péterrel: megtudtuk, visszalépés-e újra az ATV-n dolgozni, és az is kiderült, sikerült-e felállnia élete mélypontjáról.

Hajdú Péternél mostanában zajlik az élet: házassága válsága után a TV2-vel is elváltak útjai, a könnyes búcsú után pedig az ATV-n vágott bele a folytatásba. A legutóbbi Esti Frizbi forgatása után leültünk beszélgetni Hajdú Péterrel. Régi-új csatornájáról, és lelki válságáról is kérdeztük őt.

Nem érzed visszalépésnek, hogy az ország második legnagyobb kereskedelmi csatornája után megint az ATV-n vagy?

Én nem foglalkozom azzal, hogy egy csatornát mennyien néznek. Azt gondolom, hogy az ATV-n, a TV2-n és a BBC-n is ugyanaz a szakmai színvonal várható el: ha kimegyünk a pályára, akkor igenis a legjobbat kell adni. Itt az ATV-n nem a TV2 vagy az RTL klub a versenytársunk, hanem az összes többi csatorna.

Számodra milyen előnyei és hátrányai vannak az ATV-nek?

Ez jelenleg a legnagyobb lefedettségű kábelcsatorna Magyarországon. Ha megnézed, a köztévé például szép versenytársa, és az Esti Frizbivel az összes csatornájukat legyőzzük vasárnap esténként.

frizbi
(Forrás: Facebook)

Negatívumot nem tudok mondani. Itt vagy ebben a stúdióban, látod, hogy a legjobb fények és kamerák vannak, profi szakemberekkel. Kifizetik azt a pénzt, amit kértem a produkcióért. Az ATV nem egy sufnitévé, hiába állította ezt Friderikusz Sándor. Nyilván azt gondolom, hogy savanyú neki a szőlő. Szabad kezet kaptunk az Esti Frizbinél, szóval én baromi elégedett vagyok.

Nagyobb itt a szabadságod, mint a TV2-nél?

Nagyobb, igen. A TV2-nél elvárás volt az, hogy mindig mainstream embereket hívjunk. Ha valakit nem ismert a programigazgató, minden alkalommal el kellett mondani, hogy ő kicsoda. Szabó Péter például a TV2-be biztos nem fért volna be. Szerintem kell olyan emberekkel is foglalkozni, akik még nem lerágott csontok, és tudnak motiválóak lenni.

szabó péter
A műsorban a lélekemelő Facebook-bölcsességek hazai atyja, Szabó Péter is szerepelt.

Ez az ember megjárta a börtönt, korábban autókat lopott, ma pedig az országban száztizenezer Facebook-rajongóval rendelkezik, és az Arénát akarja megtölteni. Szerintem egy ilyen témát bárhol be lehet mutatni. És ugye ilyenkor súlyoz az ember, ebben a műsorban például ott lesz a Hajdú kontra Havas is. Amíg pedig jó a nézettség, addig hadd döntsem el én, kit hívok a műsoromba.

Sarka Kata most saját műsort kapott a TV2-csoportnál. Nem lesz furcsa a régi munkaadódnál viszont látni?

Én nagyon örülök neki. Ilyen típusú életmód műsort ugye ő a LifeNetworkön már vezetett és vezet is, és nagyon ügyesen csinálja. Baromi tehetséges, és tényleg sok sikert kívánok hozzá.

Két hónapja azt mondtad, életed az egyik legnagyobb mélypontját érte el. Teljesen sikerült ebből kimásznod, vagy ez egy hosszabb folyamat?

Teljesen. Minden szempontból teljesen.

Szóval attól függetlenül, hogy együtt vagy külön folytatjátok Katával, te jól leszel?

Az embernek ezt első sorban magában kell rendeznie, és én ezt magamban lerendeztem. Nyilván két út van előttünk, de mindkettő előtt teljes nyugalommal állok. Aztán majd az idő meg a Jóisten eldönti, melyik utat választja. Ha mindketten abban hiszünk, hogy együtt van dolgunk, akkor együtt maradunk, ha bármelyikünk bizonytalan, akkor viszont el kell engedni egymást.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!