Maradona még mindig a régi: jótékonysági meccsen is képes volt balhézni

Neki még a pápa sem szent.

„Együtt a békéért” elnevezéssel, a pápa fővédnökségével jótékonysági focimeccset rendeztek szerda este a római Olimpicóban. A meccsen ott volt Ronaldinho, Cafu, Francesco Totti és Maradona is, utóbbi pedig nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis képes volt még egy ilyen tét nélküli, baráti meccsen is balhézni.

Az alábbi videón az látható, ahogy Maradona az első félidő végén beleköt a Manchester United korábbi klasszisába, az ugyancsak argentin Juan Sebastian Veronba. Szegény Diego jól láthatóan a seggén veszi a levegőt, de azért arra van energiája, hogy balhézzon.

A Gazzetta szerint azért kellett belekötni Veronba – aki az argentin válogatottnál még játékosa is volt – mert valamilyen tisztséget vállalt az argentin szövetségben, ami miatt Maradona nem is akarta, hogy az áruló Veron ott legyen ezen a meccsen.

Az öltözőben állítólag már kibékültek és együtt nevettek. Maradonáék végül 4-3-ra kikaptak, de gólpasszt adott Tottinak.

Van egy videó arról is, ahogyan Ronaldinho, Totti és Maradona kicsit szórakoztatják a közönséget, illetve a fotósokat. Szegény Diego ilyen szempontból viszont már nem a régi, nézzék, hogy elpattan tőle a labda:

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!