Twitteren jelentette be visszavonulását a nehézsúlyú boksz főbohóca

Annyira már ismerjük Tyson Furyt, hogy ne vegyünk készpénznek legfrissebb közleményét.

Tyson Fury, a jelenleg még két szervezetnél világbajnok nehézsúlyú profi bokszoló néhány órával ezelőtt Twitter-oldalán az alábbiakat közölte.

A boksz a legszomorúbb dolog, amiben valaha részt vettem, az egész egy rakás szar, én vagyok a legnagyobb és visszavonultam, szóval szopjatok faszt, szép napot

Az ír vándorcigány családól származó Furyről nemrégiben mi is egy hosszasat értekeztünk, és abban is megemlítettük, hogy elképzelhető, hogy mindenkinek fityiszt mutatva ahelyett, hogy végre megmérkőzne Vladimir Klicskóval, inkább visszavonul. Nos, a 206 centiméteres óriás bejelentése egészen friss, de azt nem tudni, hogy köze van-e ahhoz, hogy a bokszoló az ESPN értesülései szerint kokainnal bukott meg és Egyesült Királyság doppingellenes ügynöksége (UKAD) jelenleg is eljárást folytat ellene. Mivel a pozitív doppingminta automatikusan eltiltással és a címei elvesztésével járt volna, így vélhetően ezt előzte meg azzal, hogy mindenkit fasz szopására buzdítva szögre akasztotta kesztyűjét.

Végül is a korábbi cikkünkből a legvalószínűtlenebbnek tűnő állítás igazolódott be, és Fury elméje valóban a kábítószer miatt bomlott meg ennyire. 28 éves volt, és amellett hogy egy rossz bokszoló, még emberként is egy nulla. Köszönjük, hogy megválaszolta helyettünk a nehézsúlyban felmerülő sok kérdést.

Mondjuk Furyt ismerve azon sem lepődnénk meg, ha hamarosan egy újabb kurvaanyázás közepette azt jelentené be, hogy mindenkit átvágott és mégsem vonult vissza.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!