Brad Pitt nagyobb vagyonnal léphet ki a házasságból, mint Angelina Jolie

Sorra vesszük, hogyan osztozik a javakon az egykor álompárnak tekintett házaspár.

A hollywoodi sztárpár válása nem lesz egyszerű: már elindult a sárdobálás és a szemétkedés. Azt is tudni lehet, hogy Jolie igazi nagyágyúkat vonultat majd fel a tárgyaláson. Szóval, nem lesz könnyű eldönteni, hogy kinél maradjanak a gyerekek, és a másik fél mikor láthatja őket (a hat csemetére kizárólagos felügyeletet kérő színésznőnek jobbak az esélyei: az ENSZ jószolgálati nagykövetként és számos ügy szószólójaként sokkal nagyobb az erkölcsi tekintélye, mint Pittnek, aki a válásról szóló bejelentést követő egy hétben nem is láthatta a kicsiket).

A gyerekelhelyezéssel szemben a vagyonmegosztás gyerekjáték lesz, erről ugyanis az esküvő előtt szerződést kötöttek, és ennek alapján viszonylag egyértelmű, kinek mi jár. A tizenkét közös ingatlanból például hét egyértelműen Pitté, kettő Jolie-é, csak három sorsa kérdéses. Nem mellesleg kettejük vagyonát 400 millió dollárra becsülik.

Egyértelműen Brad Pitt tulajdonában marad a hollywoodi Los Felizben található ötszobás ház. Itt élt annak idején még Jennifer Anniston férjeként:

los-feliz
A Los Feliz-i ház, ahol Pitt még Jennifer Anniston férjeként élt

És akkor haladjuk is időrendben. Miután szakított Jennifer Annistonnal, a most gyerekbántalmazással is megvádolt színész Malibuban is vett házat, aminek az értéke 2005-ben közel kilencmillió dollár volt, ebben az évben 14 millióért akarták eladni. Mutatjuk:

malib
A malibui házat most 14 millió dollárért árulják

A kaliforniai Santa Monicában is van Brangelináéknak egy ötmilliós házuk, a hozzá tartozó földdel, de ez nem az igazán nagy szám, hanem a dél-franciaországi, még a XVII. században épült, 35 hálószobás Chateau Miraval kastély, amelyet Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért (60 millió dollár) vásárolt meg hozzá tartozó 500 hektár földdel, benne 50 hektár szőlővel.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval kastélyt
Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval kastélyt

Itt volt 2014-ben az esküvőjük, és van az a borászat is, ahol a Wine Spectator borászati szaklap 100-as listájára egyedül felkerült rozét, a Miraval Cotes de Provence-t állítják elő “palackozta Jolie-Pitt & Perrin” jelzéssel.

roze
A rozé üvegén ott a felirat: palackozta Jolie-Pitt & Perrin. Na, ilyen se lesz többé

A birtok az egyetlen vagyontárgy, amelynek ügyében vita lehet: Brad Pitt szeret a borral foglalkozni, viszont Jolie is ragaszkodik a helyhez, azt mondja, itt közelebb érzi magát 2007-ben elhunyt, francia származású édesanyjához.

 

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!