Tóth Gabi testőrt fogadott és a rendőrséghez fordult a zaklatók miatt

Önnek fogalma sincs, milyen nehéz valójában ez a celebélet!

Tóth Gabinak is bőven kijutott a zaklatókból az elmúlt tíz évben –írja a Blikk. Az énekesnő a Story magazinnak adott interjút nemrég, és elmondta, hogy egy idő után testőrt kellett fogadnia, később pedig már a rendőrséghez kellett forduljon.

Tóth Gabi első zaklatója egyébként egy tizenéves szuicid lány volt, aki azzal fenyegetőzött, hogy ha nem találkoznak, megöli magát. A Megasztár egyik adásán még a hátára is ugrott, és a biztonságiak szedték le róla. Na, ezután fogadott fel testőrt.

A második zaklató még durvább volt, az már egy gyógyszeres kezelés alatt álló férfi volt, aki még a telefonszámát és a címét is kiderítette. Hívogatta, és olyan sms-eket írt neki, mintha a pasija lenne.

Néha úgy írt, mintha Máté Péter lettem volna, máskor pedig egy vaníliás puding zacskójának a képét küldte, hogy elmesélje mit főz. Úgy viselkedett, mintha a felesége vagy az élettársa lettem volna.

Később aztán miatta kellett a rendőrséghez forduljon, aztán felkereste a férfi családját, akik kérésére orvosi megfigyelés alá vonták a kattant zaklatót.

Tóth Gabi egyébként nemrég nekünk is adott interjút, és igazán őszintén beszélt arról, hogy tulajdonképpen kicsit elcseszte eleinte a karrierjét.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!