Na, ne már, hogy még a dalai láma is Joliék házasságát siratja

Pedig nagyon úgy tűnik, őszentsége emellett a migrációs krízisről is beszélt egy reggeli műsorban.

Csütörtökön reggel a brit ITV reggeli műsorának vendége volt a dalai láma, és a műsorvezető Piers Morgan azonnal neki is szegezte a kérdést: Mit szól Angelina Jolie és Brad Pitt válásához?

Szomorú vagyok miatta, és a válás a gyerekeknek is árthat. Van, hogy elválnak az emberek, és a gyerekek közelebb maradnak az anyukájukhoz vagy az apukájukhoz. Ez sokszor nagyon nehéz.

− nyilatkozta a riporternek a 81 éves őszentsége, aki szerint egyes hosszú házasságok ugyan jók, de sokszor valóban nem marad más választás, mint a válás.

Milyen jópofa kis közös szelfikét lőttek!
Milyen jópofa kis közös szelfikét lőttek!

Ezen kívül Tendzin Gyaco beszélt még a menekültkérdésről is, és a szerinte az a legfontosabb, hogy azok a százezrek, akik eljöttek a háborús övezetekből, arra törekedjenek, hogy minél hamarabb hazatérjenek otthonaikba, újraépítsék hazájukat és megpróbálják megteremteni a békét. (Egyébként maga a dalai láma is kénytelen volt 1959-ben katonai álruhába öltöztetve Kínából Indiába menekülni.) Donald Trump is szóba került, vele a dalai láma sosem találkozott, és nem is igazán érzi fontosnak, hogy akár csak egy kicsit is foglalkozzon vele.

Nem tudom, néha amikor látod, a haját meg a kis száját… ennyi a benyomásom róla

Stílusos. Akárcsak az, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy Kim Kardashiannek négyszer annyi Twitter-követője van, mint neki.

https://www.youtube.com/watch?v=MCk2idiaqHc

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!