Halleluja, Tupac Shakur után végre Kurt Cobain is feltámadt

Felkészül Elvis Presley, Jimmy Hendrix és Notorius B.I.G.

Kurt Cobain több mint 20 éve herointól bebódulva lőtte szét saját agyát seattle-i otthonában, és hiába van rengeteg képanyag az öngyilkossága helyszínéről, sokan a mai napig nem hiszik el, hogy a zenész meghalt, csakúgy mint Tupac Shakur esetében.

A rapper legutóbb a hónap elején támadt fel, Cobain újraeljövetelét pedig erre a hétre időzítették az összeesküvés-elméletek fanatikusai. A YouTube-on már jó ideje megtalálható egy videó, amiben egy perui tehetségkutatóban szereplő énekes adja elő a Nirvana Come As You Are című számát.

A 2012-es felvételt mostanában kezdték el megosztogatni a közösségi oldalakon „Jézusom, Kurt Cobain él!” kommentekkel, de a feltételezett feltámadással több probléma is akad.

Először is a perui tehetségkutatóban feltűnő férfi egy valós, vagyis még élő személy és Ramiro Saavedranak hívják, nem Kurt Cobainnek.

Másodszor Saavedra hazájában Olaf nevű bandájával elsősorban a kilencvenes évek rockzenekarainak, köztük a Nirvanának a számait dolgozza fel, vagyis szinte abból él, hogy Kurt Cobainnek adja ki magát.

Harmadszor pedig Saavedra a fenti videóban a Yo Soy nevű perui tv-műsorban szerepel, ami gyakorlailag a helyi Sztárban sztár, vagyis a szereplőknek az a dolguk, hogy híres embereknek adják ki magukat a színpadon.

Azt csak mellékesen jegyezzük fel, hogy a Nirvana zenekar saját Facebook-oldalán tette közzé – óriási iróniai érzékkel – spanyol nyelven, hogy az egyébként balkezes Kurt Cobain valóban él, és csak azért tűnt el évtizedekre, hogy megtanuljon a jobb kezével is játszani és nagyon boldogok, hogy végre visszakapták és meg is bocsátottak neki minden bánatos pillanatot.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!