18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A monostorpályi polgárőrök netkábele majdnem levágta egy motoros fejét

Soha nem volt még nagyobb 18+-os anyagunk!

Akár egy nagyon csúnya halálesettel is végződhetett volna egy debreceni motoros balesete, akit múlt péntek este nyolc körül rántott le a nyakánál fogva két kábel a motorról Monostorpályiban.

Tamás éppen Debrecen felé motorozott, amikor a baleset történt, és valószínűleg az volt az óriási szerencséje, hogy a megengedettnél lassabban, 40 km/órával ment, meg védőfelszerelés is volt rajta – írja a Dehir.hu.

Tamás nyakán két rettenetes vágást ejtett a két kábel (fotó: dehir.hu)
Tamás nyakán két rettenetes vágást ejtett a két kábel (fotó: dehir.hu)

A férfi nyakán két vágás van, amik ráadásul kezdenek begyulladni. A bal oldali csípője is zúzódott, emiatt most csak járókerettel tud mozogni. Alaposan összetörte magát, de feleségével úgy érzik, még így is szerencsésen megúszta, akár a fejét is levághatta volna a két drót.

A portál úgy tudja, a két kábel a helyi idősek otthonából a polgárőrök szemben levő pihenőhelyére vezet át. Ezek internetkábelek, és azért kellenek, hogy a polgárőrök is tudjanak netezni.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan kerülhettek nyakmagasságba a kábelek, de a polgármester szerint villanyszerelő, tehát szakember húzta át őket egyik épületből a másikba. Mivel a motoros előtt éppen egy teherautó ment, az is lehet, hogy abba akadt bele a kábel és húzta lejjebb vagy szakította el.

(A borítóképen az a hely látható, ahol a baleset történt.)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!