Hírek munka helyett: Lagzi Lajcsi 40 kilót dobott le

Ez valami divat lehet: Markos György is pont ennyiről szabadult meg.

Ma is egy gyönyörű napra ébredtünk, hölgyeim és uraim, ma sem lesz kánikula, ami nem tudom, hogy jó hír-e, én például komálom a nyári meleget.

  • Lagzi Lajcsi újra fickós lett, adja hírül a Bors, és mielőtt rosszallóan húznánk össze szemöldökünket ennyi intimpistáskodás láttán, a 40 kiló súlyfeleslegtől megszabaduló trombitás maga beszél szerelmi életének megváltozásáról.
  • Ne sikkadjon el méltatlanul a hír, hogy Markos György (foglalkozása: humorista) is 40 kilót fogyott. Ez most a menő, na.
  • O tempora, o mores rovatunkból: álnéven hirdeti szexuális szolgáltatásait Zsanett. A harmincas éveiben járó nő hivatalosan egy alföldi katolikus főiskola dolgozója.
  • A Blikk szerint Hajdú Pétertől Sarka Kata Andy Vajna volt bérelt lakásába költözött a budai hegyekben, ahol igazi luxuskörülményeket élvezhet. A néhány apartmanból álló épületben wellness- és fitnesz­részleg is található.
  • Villogjon a kék fény: tegnap este 10 körül megkéseltek három embert a Rákóczi úton. A késelőt keresi a rendőrség, fotó is van róla:
(fotó: police.hu)
(fotó: police.hu)

Ha egy kvízműsorban felteszik Önöknek a kérdést, hogy Beethoven hány hegedűversenyt írt, ne dőljenek be. Egyet. A hegedűversenyek fejedelmét, amelynek most a 3., befejező része következik. A holnapi viszontlátásra.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!