Hírek munka helyett: dúsgazdag török üzletembernek kellett volna a kedvére tennie a Magyarország Szépe közönségdíjasának

A nap legérdesebb hírei ismét együtt egyetlen, de annál szerethetőbb rovatunkban!

  • Blikk információi szerint egy török milliárdos is megrendelte 2011-ben Dézsányi Biankát, a Magyarország Szépe közönségdíjasát. A lányt R. Lajos futtatta, az üzlet végül mégsem jött össze, mert Dézsányi nem akart kimenni Törökoroszágba. Előtte viszont egy budapesti munka kiválóan sikerült, így került képbe külföldi melóknál is. Sarka Kata, a verseny háziasszony a továbbiakban semmilyen kapcsolatot nem szeretne fenntartani a lánnyal.
  • Öt év után kimondták a Barátok köztben Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán válását. A színész diákkori szerelme miatt hagyta el a családját, feleségét és két fiát. Ahogy a Blikk írja, eleinte még csak hétvégén találkozott Újvidéken Annamáriával, aztán a nő fölköltözött Budapestre, és onnantól nem volt megállás, együtt is éltek. “Az eltelt öt évre visszatekintve minden a helyére került, és amikor eljön az ideje, belefér majd az életünkbe egy esküvő is” – mondta korábban a Bestnek.
  • Bocsánatot kért a Diósgyőr Kulcsár Katalintól, miután a szurkolók hülye kurva rigmussal szidták, mert az asszisztensnő büntetőt javasolt a csapat ellen a hétvégén egy erősen vitatható helyzet után. “A DVTK vezetése, szakmai stábja, játékosai és minden munkatársa mélységesen elítéli az ilyen és ehhez hasonló elfogadhatatlan verbális támadásokat” – írták. A maguk módján az ultrák is elnézést kértek: “bocs a hülye kurva miatt, te mocskos csaló” – posztolták Facebookon.
  • Úgy néz ki, hazaigazol Stieber Zoltán, válogatott focista, aki az Eb-n még gólt is szerzett az osztrákok ellen. “Ha valaki tud Budapesten 2 szobás albérletet, légyszi jelezze privátban” – írta a Facebookon. Bár Stieber edzésbe állt a Hamburger SV-nél, az edzője rögtön közölte vele, nem számít rá. “Rendkívül jó ember, őszintén remélem, megtalálja a számára megfelelő klubot” – mondta Bruno Labaddia.
  • Lagzi Lajcsi visszavonta a feljelentését, cserébe őt sem jelentik fel. Nem teljesen világos a dolog, de valami olyasmiről van szó, hogy néhány tini egy hónapja bemászott a zenész telkére, ahol megbontottak valami gátat, aztán önfeledten pancsoltak a vízben, amire Lajcsiék bedühödtek, megrángatták a gyerekeket, mire meg az időközben befutó szülők dühödtek be, aztán itt is, ott is elcsattant egy pofon. De hát mindegy is, mert a Bors információi szerint békés megegyezés lesz a dologból.

Mindenkinek hajrá!

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!