Hírek munka helyett: Vajna Timi tökéletes pasijai hozzák a hétfői jégesőt

Vagy valami ilyesmi, de inkább nézze meg, mennyire nem történt semmi a világban.

  • Annyira nem történt semmi, hogy mi is kénytelenek vagyunk Vajna Timi legújabb blogbejegyzéséből idézni. Vajnáné elárulta, mi az igazán vonzó egy pasiban. Szerinte túl kell lépni az olyan közhelyes, szubjektív dolgokon, mint hogy a tökéletes férfi magas, izmos és jóképű. A lényeg: hogyan vezet! Ha gyorsan, lendületesen, akkor tuti jó az ágyban. Ha ügyetlenül parkol, bizonytalanul hajt, akkor jobb, ha nem is remélünk tőle hatalmas szenvedélyt esténként. Ezen kívül még a motoros és macskás pasik is ideális partnerek, de olvassák el inkább a teljes művet!
  • Barátai szerint egy fiú ingyen osztogatta a drogot, amibe a 23 éves Zsófi belehalt a Soundon – írja a Blikk. A lány partidrogot fogyasztott a fesztiválon, amire több liter vizet is megivott, majd rosszul lett és beverte a fejét. Egy névtelen barátnő szerint a lány nem fizetett a tablettákért, egy srác ingyen adta neki, meg még több másik lánynak is. Zsófi négy ecstasy-t vett be azon az estén, életében először.
  • Ezen kívül maximum az lehet érdekes, hogy ma sok lesz a napsütés, de a Dunántúlon és az ország középső harmadán, Budapest környékén lehet zápor, zivatar, amit felhőszakadás, jégeső, feltámadó szél kísérhet. Ha már munkában van és nem vitt magával esernyőt, akkor gondban lehet.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!