Elment bulizni, elhagyta a műkezét, segíthet neki megtalálni

Vesztettünk már el sok mindent bulikban. Igazolványt, pénzt, telefont, szüzességet. De műkezet még nem sok embernek sikerült.

Sok mindent el lehet veszíteni egy átbulizott éjszaka után, egy angol diáklánynak éppen a műkezét sikerült elhagynia. Amelia Wech, a 20 éves plymouth-i diáklány a barátaival ment el bulizni. Igazi átlagos pénteki egyetemi bulinak indult, bár a részleteket nem osztották meg ezzel kapcsolatban. Amelia végül csak annyira emlékezett, hogy letette a karját egy mosdóban, aztán másnap reggel már nem volt meg.

Amelia egy testi rendellenességgel született, nem minden nap viseli a kézprotézist, de nagy szüksége lenne rá. Éppen ezért értesítette az összes környékbeli rendőrséget, ráadásul 100 fontot ajándékoz annak, aki megtalálja. A műkéz nem olcsó mulatság, 3000 fontba fog fájni a lánynak ha újat kell készítettnie. “Elveszve érzem magam nélküle, nagyon sokat jelentene, ha visszakaphatnám” – mondta a Plymouth Heraldnak.

Íme a elveszett kéz:

1045148_10200617242166304_1981466758_n
Forrás: Plymouth Herald

Tegyük hozzá, Amelia járhatott volna sokkal rosszabbul is. Mint például az a három honfitársa akik egy átbulizott éjszaka után Szíriában keltek fel. A srácok a Cipruson dolgoztak, egy közeli delfinvadászatot szerettek volna megnézni, csakhogy véletlenszerűen felszálltak egy hajóra, amin folytatták a bulizást, erre Szíriában lyukadtak ki. Ilyenkor értékeli az ember, ha egy kőbányai restiben ébred másnap.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!