Larry Hagman még haldoklás közben is csalta a feleségét

Mindezt pedig annyira nem akarják titokban tartani, hogy maga a színész lánya tárta nyilvánosság elé a részleteket.

Lánya szerint Larry Hagman egy züllött, menthetetlen nőcsábász volt, akit még 2012-es haldoklása során is rajtakapott a felesége, ahogy egy másik nővel hentereg az ágyban. Bár a Dallas Jockeyja a nyilvánosság előtt szívesen tetszelgett a jó férj és apa szerepében, feleségével, Maj Axelssonnal pedig ötvennyolc évig voltak házasok, Hagman a valóságban még sem volt képes türtőztetni magát, ha nőkről, LSD-ről, fűről vagy piáról volt szó.

Mindezt lánya, Kristina írta meg botránykönyvében, ahol minden családi titokról lerántja a leplet.

A boldog házasságnak, amit a szüleim a nyilvánosság felé mindig mutattak, volt egy szomorú, rejtett oldala” – nyilatkozta a nő a Radar Online-nak. A nő szerint apja egyik szeretője még a kórházba is besettenkedett, amikor a színész az utolsó napjaiban torokrákkal küzdött a kórházban, ott kapta rajta őket az ágyban.

Bécs, 2011. március 4. Larry HAGMAN amerikai színész és Richard Lugner osztrák építési vállalkozó barátnõje, Anasztaszija "Katzi" SZOKOL megérkezik az 55. bécsi Operabálra 2011. március 3-án. (MTI/EPA/Helmut Fohringer)
Hagman élete végén sem tudott leállni a csajozással. (Fotó: MTI/EPA/Helmut Fohringer)

De rajta kívül volt még egy szeretője, akit a Dallas forgatásán ismert meg. Ez pedig úgy derült ki, hogy Hagman egy szerelmes sms-t írt a nőnek, de azt véletlenül a lányának küldte el. A szeretők garmadát természetesen kitiltották a temetésről. Köztük volt egy talk show műsorvezetője, aki Hagman lányának elmondta, hogy évekig járt a színész Santa Fei házába, és ez volt a legnagyobb élménye az életében.

“Anyám néhány évvel idősebb volt apámnál, kicsit kövérkés, kevés sminket viselt és rövid kefehaja volt. A nyolcvanas években hisztérikusan mondta nekem, hogy apám nem akar már lefeküdni vele, és temérdek bizonyítéka van arra, hogy meg is csalja őt.”

12072586_987125771310238_5039062834472095607_n
Csak a filmvásznon volt jó férj, valójában egész életében gyötörte a feleségét. (Fotó: Facebook)

Hagman lánya elmondta, anyját 1992-ben érte a legnagyobb megaláztatás, amikor a színészt hírbe hozták egy csinos üzletasszonnyal, MaryAnn Effinghammel, aki akkor azt nyilatkozta, hogy a hatvanegy éves színész gyengéd szerető, de az extrém szexet szereti. Az üzletasszony ráadásul azt is állította, hogy Hagman nem egy boldog ember, pláne nem otthon, mert az olyan számára, mint a börtön, ezzel pedig végleg megsértette a feleség érzéseit.

12107018_988617264494422_7606697368374905518_n
Hagmanre csak úgy ragadtak a nők, ő pedig meg sem próbált nemet mondani. (Fotó: Facebook)

Kristina szerint apja, aki már tizennégy éves kora óta keményen ivott, még nagyobb alkoholistává vált volna, ha Jack Nicholson nem szoktatja rá a drogokra, amelyeknek annyira a rabja lett, hogy Kristina nyolcévesen befalt két csokis sütit, amit elrejtve talált otthon, be is tépett tőle, mert nem hiába voltak eldugva. De egyszer, felnőttként ő is együtt LSD-zett apjával.

Larry Hagman 2012. november 23-án, egy ironikus órában, 4:20-kor halt meg. A 420 ugyebár egyik kedvtelésének, a marihuánának a szimbóluma.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!