Celine Dion rendhagyó módon dolgozza fel férje halálát

Gyerekeivel együtt mindent megtesznek azért, hogy a torokrákban elhunyt férfi továbbra is az életük része maradjon.

Celine Dion, aki a napokban kapott Billboard-díját könnyek között januárban elhunyt férjének, René Angelilnek ajánlotta, különleges módját választotta annak, hogy gyerekei, a tizenöt éves René-Charles és az ötéves ikrek, Eddy és Nelson Angelil semmiképp sem feledkezzenek meg apjukról.

Az énekesnő minden reggel és este egy ajtóhoz vezeti a gyerekeit, akiknek meg kell puszilniuk azt, és jó reggelt vagy jó éjszakát kívánni az elhunyt férfinak. Ezt állítólag kisebbik fia, Eddy találta ki, de Dion ezen kívül is mindent megtesz azért, hogy néhai férje, René Angelil továbbra is a mindennapjaik részese maradjon – írja a Female First.

Néha lufikat engedünk fel az égbe, amelyekben üzeneteket rejtünk el a papának, és mindig megpuszilják a fotóját is” – mesélte az énekesnő a Paris Match magazinnak, és azt sem tagadta, az elején nagyon aggódott a gyerekeiért, ami azóta sem múlt el teljesen. – “Esténként először is mindig megbizonyosodom róla, hogy René-Charles jól van, aztán az ikrek bejönnek a hálószobámba, ahol óriási az ágy, Disney meséket nézünk, aztán velem alszanak.”

De az is kiderült, hogy kisebbik fiai, az ötéves ikrek rendkívül hálásak és jól neveltek, amit szerinte neki, az apjuknak és a nagyanyjuknak köszönhetnek.

Minden este elköszönnek mindenkitől, de ugyanúgy megköszönik a szakácsunknak a süteményt, a medencetisztítónak, hogy tiszta vízben fürödhetnek és sütkérezhetnek a napon” – számolt be a körülményekhez képest idilli életéről az énekesnő.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!