Vége a reménykedésnek: Eva Longoria férjhez ment

A színésznő szombaton egy családias, szűk baráti körben tartott esküvő keretében összeházasodott José Antonio Bastonnal.

Eva Longoria tegnap összeházasodott José ‘Pepe’ Bastonnal, a mexikói szappanoperasztár- és producerrel. Ezt most éppenséggel láttuk jönni, a héten megemlékeztünk, hogy komoly esély van az esküvőre, most mégis az egyik szemünk sír, a másik nevet. A menyasszony egy személyre szabott hófehér ruhát viselt, amit jó barátja, Victoria Beckham tervezett számára, aki szintén részt vett az esküvőn.

A Született feleségek színésznője és a telenovellás José Bastón a vőlegény villájának kertjében fogadtak egymásnak örök hűséget, ami a Mexikóvárostól nyugatra fekvő Avándaro-tó partján elhelyezkedő flancos Valle de Bravo üdülőhelyen található. A 80 fős vendégkörbe olyan celebek is belefértek, mint például Victoria és David Beckham, Ricky Martin, Penelope Cruz, vagy Katy Perry – számolt be az eseményről a People.

Ez a 41 éves színésznő második házassága, az első három évig tartott, és 2011-ben csúnya válással ért véget. Hat hónappal később találkozott jelenlegi vőlegényével, aki színész, telenovellákban szerepel, de emellett a gyártásban is rész vállal, és van már három gyereke. 2015 decemberében jegyezték el egymást Dubaiban. A pár diszkrét esküvőt akart, a sajtót nem engedték be, és valóban csak a közeli hozzátartozók és barátok kaptak meghívást a partira.

 

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!