Hugh Hefner hármas számú exnője szomorú Madisonék balhéja miatt

Bridget Marquardt azt hitte, a Hugh Hefnernél töltött évek életre tartó köteléket alakítanak majd ki hármójuk közt, ezért nagyon csalódott a lányokban.

Bridget Marquardt, aki együtt szolgált Kendra Wilkinsonnal és Holly Madisonnal Hugh Hefner szexvillájában, szomorú, amiért egykori kolléganői egymás torkának ugrottak. A negyvenkét éves playmate eddig próbált úgy tenni, mintha nem bántaná őt Holly Madison sértegetése, de megtört, és elmondta, hogy egyértelműen Madison a felelős azért, amiért hármuk viszonya megromlott, ráadásul villabeli éveik alatt sokat bántotta őt.

Elég szomorú ez az egész, mert én végig azt hittem, hogy mindennek ellenére marad köztünk egy életre szóló kötelék. Ez nem is testvériesség és nem is barátság, vagyis valami olyasmi, de valójában egy olyan kötelék, amit nem lehet elmagyarázni. Ebben az értelemben pedig elszomorít az ügy. Holly kiadott egy könyvet, ami akkora élmény volt számára, hogy most írt még egyet” – nyilatkozta a Hollywood Today Live-nak.

Bridget Marquardt tehát teljes mellszélességgel kiáll Hugh Hefner mellett, és megérti Kendra Wilkinson viselkedését is, aki mocskolódva szidta Twitteren Madisont, viszont úgy gondolja, a vitáikat érdemesebb lett volna kulturáltabban elintézni.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!